Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 956 kJ / 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,99 g |
Tuky | 6,22 g |
Vláknina | 10,19 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,05 g |
Sacharidy | 34,35 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 8. 2020 14:19
13. 8. 2020 20:58
13. 8. 2020 17:49
Eja57: Evi já když vařím brambory tak přidávám do vody i špetku kurkumy:V poslední době ta barva brambor je hrozně bleďoučká
13. 8. 2020 17:37
Barva brambor?
Proč ne?
Třeba se jedná o zemáky s původně červenou slupkou
13. 8. 2020 17:17
Aaaale...ty bramborky...si představuji, jak bramborky leštíš štětečkem namočeným v másle se špetkou kurkumy...mi neříkej, že vylovíš bramboru z vody a vypadá takhle
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 4 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 8 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 9 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 7 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 31 minutami
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 2 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 3 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 3 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 4 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Suroviny: mangold, cibule, česnek, slanina, mouka hladká, smetana, vývar, sůl, pepř bílý
Omáčka z mangoldu (takový dobrý "špenát")
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mv39
5 názorů