Zahalená kotleta
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 536 kJ / 1 323 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,93 g |
Tuky | 79,24 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 4,56 g |
Sůl | 10,98 g |
Sacharidy | 26,35 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Včera jsem přemýšlela, jak kotletu udělat, docela mě lákaly řízky, maso bylo kvalitní, ale protože v sobotu byly smažené lívanečky, tak jsem to pojala v této úpravě. Maso je díky naložení pěkně šťavnaté, měkoučké, povrchová úprava ho posune na vyšší stupeň chuti.
Maso lze před pokrytím ochutnat a podle toho osolíme nádivku. Se solí to nepřeháním kvůli malým vnukům, ale cibulí a česnekem nešetřím, je to lepší prevence, než nosit roušku :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2020 15:13
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 4 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 4 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 5 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 6 hodinami
Bezová marmeláda
kubinova.lucka uvařila před 7 hodinami
Cheesecake od Evy
Tynaja uvařila před 7 hodinami
Olejová bábovka
Tynaja uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
takseptam uvařil před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s brambory, mlékem a smetanou
HejMira uvařila před 7 hodinami
Houbová omáčka od Daniely
HejMira uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zeleninové „kostky“ skvěle dochutí vývar či omáčku: Připravené je máte během okamžiku a jsou úplně bez chemie
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Buchty po ránu: Nadýchané bydžovské peciválky podle receptu Josefa Maršálka. Vláčnost zaručí jeden krok při přípravě
Další recepty
Suroviny: kotleta vepřová bez kosti, majonéza, máslo, koření grilovací, sůl, cibule šalotka, šunka, vejce, smetana na vaření, česnek, sýr tvrdý, nať celerová, pepř bílý mletý, sůl
Zahalená kotleta
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vGAX
1 názor