Zapečený fenykl
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 290 kJ / 547 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 21,46 g |
Tuky | 31,60 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 101 mg |
Sodík | 566 mg |
Sůl | 1,20 g |
Sacharidy | 24,57 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mám z nejakého časopisu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 9. 2020 18:53
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 4 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 17 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 19 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 21 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mleté maso s kolínky
kit731 uvařila před 14 minutami
Cibulovo-česneková polévka s bramborami
tara23 uvařila před 15 minutami
Orientální králík
pencovapetra uvařila před 1 hodinou
Dort Pavlova
28Monika uvařila před 1 hodinou
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 3 hodinami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 4 hodinami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 15 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 15 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 15 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zavařit okurky lze snadno. Máme pro vás rady, podle kterých zvládne zavařovat i začátečník
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Další recepty
Suroviny: fenykl, máslo, cukr krystal, víno bílé, šťáva citronová, sýr tavený, sůl, fenyklová nať
Zapečený fenykl
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wJGR
1 názor