Krkovička s lečem zapečená s brambory
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 544 kJ / 1 325 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,75 g |
Tuky | 65,95 g |
Vláknina | 34,40 g |
Cholesterol | 241 mg |
Sodík | 9,53 g |
Sůl | 23,50 g |
Sacharidy | 89,95 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Možností upravit krkovičku je samozřejmě víc, aby na talíři skončila jako báječná večeře. Tak se teď pusťme do trochu svižnější verze, kde kapie zavane trochu jako uragán pro ty, kteří nejsou příznivci ostřejšího jídla. Ale, když vynecháte kapii, můžete si pochutnat stejně, bez toho závanu svižnějšího větru chuti. I tak je příprava trochu delší, ale přiznejme si, že to stojí za to. Postup samozřejmě i s fotkami najdete také na https://www.mojetara.cz/recipe/krkovicka-s-lecem-z...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 11. 2020 21:11
7. 10. 2020 14:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík s bůčkem v multifunkčním hrnci
Přidáno před 3 hodinami
Bramborovo-květákové krokety s holandskou omáčkou a zeleninovým salátem
Přidáno před 6 hodinami
Hovězí kostky na červeném víně a řapíkovém celeru
Přidáno před 13 hodinami
Slunečnicový chléb s kefírem
Přidáno před 16 hodinami
Kuřecí kostky se zeleninou a houbami
Přidáno před 18 hodinami
Snídaňová vejce Benedikt
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rybízový koláč s tvarohem
Moanka uvařila před 4 hodinami
Fofr omáčka z cukety na špagety
Catharine uvařila před 4 hodinami
Vepřový guláš s mrkví
Catharine uvařil před 4 hodinami
Šlehačkové koláčky
ibidasova@centrum.cz uvařila před 5 hodinami
Špekáčky - kečupáci
lenkavozihnojova uvařila před 5 hodinami
Bramborovo - kuřecí guláš
czvlakan77 uvařila před 6 hodinami
Tvarohové lívance
Jitex uvařil před 8 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Danoouch uvařila před 8 hodinami
Česneková omáčka ke grilovanému masu
Fitulka uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Slavná americká pink lemonade se připravuje z citronů, skvěle osvěží a typicky růžovou barvu jí dodá netradiční surovina
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: krkovice vepřová, brambory, šunka, slanina anglická, sýr plátkový, kapie červená, koření gyros, olej olivový, lečo
Krkovička s lečem zapečená s brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Y3k9
2 názory