Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 11. 2020 17:25

Suroviny pro 7

7

Nutriční hodnoty

Energie5 546 kJ / 1 326 kcal
Bílkoviny116,22 g
Tuky78,28 g
Vláknina17,20 g
Cholesterol 394 mg
Sodík 5,10 g
Sůl12,60 g
Sacharidy31,63 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Segedínský guláš podáváme s houskovým knedlíkem. Dobrou chuť..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dajda Dajda

28. 11. 2020 13:21

Eja57: Samozřejmě, že jsem v 19 letech neuměla leccos uvařit, ale rozhodně jsem na to leccos nerozdávala recepty! :-Q

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 13:00

Eja57: Děkuji :-K:-K

Eja57 Eja57

28. 11. 2020 12:43

Konec debaty. Určité jídlo po stopadesáté osmé je na TOPkách standart a je v souladu s filozofií webu. Já tady zrovna nevidím zas tak něco úplně špatně - že bych přidala maso před paprikou, ano, ale jde to i naopak asi...
Na fotce to vypadá na málo zelí, ale poměr 1:1 váhově s masem je ok.
Autorka má ještě dost let se vyvařit k dokonalosti...která z diskutujících v 19 letech vystřihla dokonalý segedín? a jaký to je?

casino casino

28. 11. 2020 12:31

No, mezi námi děvčaty:-D
do gulášů obecně dávám čistě čistou kohoutkovou, že ;-)

Frantiska Frantiska

28. 11. 2020 12:24

Kolbabka: stačí zadat do vyhledavace Segedínský guláš a dat seradit podle hodnoceni a ne data a hned je tam spousta skvelych receptu bez masoxu .... co taky porad na tom vylepsovat. Prošla jsem 30 receptu a jen 5 je pouzity masox.

Dajda Dajda

28. 11. 2020 11:42

Kolbabka: Samozřejmě, že masox je zbytečný, ale hovězí vývar taky. Nemyslím, že se do segedínu běžně dává. Původní segedín (jmenoval se ovšem jinak) vznikl smícháním dušeného zelí a perkeltu, do kterého se spíše než vývar přidává bílé víno.

A kdo říká, že ty "první dva recepty, které vyběhly", jsou ty opravdu kvalitní a nikoliv ty o ničem, jak píše magdalenka? Spousta přispěvatelů něco uvaří a hned musí jídlo vyfotit a zveřejnit. Pak není divu, že tu je 58 segedínů a Vy musíte hledat zrno mezi plevami! :-O

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 11:26

magdalenka: Kdyz se podivam na prvni dva recepty, ktere mi vybehly, hned v surovinach vidim “masox”.. Opravdu jsou recepty lepsi s masoxem? Ja jsem teda ucena si delat krasne silny hovezi vyvar.. Ale kazdy pod lepsim jidlem si predstavi neco jineho.. Ja mam tento recept od babicky a vzdycky to bude pro me nejlepsi segedin :-K

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 11:15

casino: Zaklechtku delam podle Romana Pauluse :-8 skvely kuchar, ale kazdy to dela jinak :-8 Kazdopadne pres sitko jsem to vzala, je to jistota.. :-8

casino casino

28. 11. 2020 11:12

Kolbabka:
" Drzé čelo je lepší než poplužní dvůr"
Možná se naježíte ještě víc (pokud je to vůbec možné), ale dovolím si praktickou radu: Ta záklechtka (zátřepka) se dobře dělá v "šejkru":-D Stačí samozřejmě zavařovačka s deklíkem (nejlépe šroubovacím):yes:
No, nevím zda z vás někdy bude Zdenda P. ;-) ale pokud byste chtěla být kuchta par excellence, pak to pro sicher do jídla prohnat ještě přes sítko :-K
***
...asi by nebylo od věci tuto debatu odklonit do pryč, že

magdalenka magdalenka

28. 11. 2020 11:12

Kolbabka: ak si pozriete ine recepty na segedin, zistite ako sa ma varit naozaj nieco chutne. Na tychto strankach je kopa skvelych receptov ale aj take, ktore su, zial, o nicom. Myslim, ze je to aj o tom, ci sa clovek chce niecomu priucit.

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 10:17

Frantiska: Ano, prepisu to v receptu. :-8

Frantiska Frantiska

28. 11. 2020 10:16

Kolbabka: jíška je na tuku osmahnuta mouka. Není to mouka rozmíchana v tekutině

https://www.toprecepty.cz/recept/42896-jiska-do-za...

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 10:14

Dajda: To rozhodně ano :-8

Dajda Dajda

28. 11. 2020 10:13

Kolbabka: Tak to s vámi naprosto souhlasím - do másteršéfa máte ještě hodně daleko! :-D

Kolbabka Kolbabka

28. 11. 2020 10:09

Dajda: :-D:-D:-D ja svoji chybu uznala, ze mam spatne nakrajene zeli, jinou nikde nevidím :-8 Nevim, co cekate :-8 ocividne opravdu nemate co nastarosti, jinak byste se nezabyvala recepty 19 lete holky, ktera je rada z kazdeho sveho vytvoru.. :-8 Vareni me bavi a recepty budu rozhodne na dale pridavat. A kritiku prijmu, pokud bude na miste a ne, ze mi budete diktovat, ze kdyz segedin varim poprvy, tak ho sem nemam pridavat :-D:-D Nejsme tu nekde v masterchefovi :-D achjo.. nekdy slova nestaci :-K

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: plec vepřová, vývar hovězí, cibule, špek, zelí kysané, smetana zakysaná, mouka, sádlo, kmín celý, paprika čerstvá červená, pepř

TopRecepty.cz

Segedínský guláš s houskovým knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wGE8