Segedínský guláš s krůtím masem
Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Energie | 1 714 kJ / 410 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 43,15 g |
Tuky | 14,19 g |
Vláknina | 12,50 g |
Cholesterol | 111 mg |
Sodík | 2,13 g |
Sůl | 5,31 g |
Sacharidy | 22,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Autorem je brněnský Institut redukce a prevence nadváhy kompliment®, který pomáhá snižovat tělesnou hmotnost zejména pomocí úpravy stravování. Tato doporučení pro redukci a udržení váhy vychází ze zásad Světové zdravotnické organizace a z 22letých zkušeností.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 2. 2022 11:40
20. 4. 2015 09:27
Už jen zbavit 6 lýtek těch prapodivných součástek, co jsou z jednoho konce jako šlachy a na druhém konci jsou to "kosti", bylo za trest
Ale jináč to bylo maso Než byl hotový knedlík, tak maso bylo hotové a jen tak tak jsem ho neuvařil na "bláto".
A protože jsem de facto kořenil podle http://www.toprecepty.cz/recept/33653-nas-segedins... (česnekem jsem to maso jenom trošku postrašil), tak Institut redukce a prevence nadváhy kompliment® mi patrně nezatleská, leč já tleskám jim...
(bylo použito otické zelí a vůbec nebylo nutné ho devitaminovat varem)
25. 1. 2014 23:31
Ale, keď ti - vekom - segedín, ktorý si zjedla v pondelok, v nedeľu silou-mocou chce odísť tou istou cestou, ktorou išiel dnu a lekár ti povie "alebo dieta, alebo krematórium", tak budeš hľadať obmeny tých dobrých, tradičných receptov o dušu.
A budeš vďačná každému, kto upravý recept do dietnejšej formy. A časom ti už ani tá nediétna mňamka nebude chýbať.
Ale ja želám každému, aby "musel" meniť jedálniček až po 100-ke
24. 1. 2014 21:15
24. 1. 2014 21:00
24. 1. 2014 20:26
Já bych to taky zkusila takto, tedy s krůtím masem, nebude to klasika, ale suroviny jsou dobré, tak proč ne
24. 1. 2014 19:04
24. 1. 2014 18:51
24. 1. 2014 18:23
24. 1. 2014 18:16
A paskvil to nebyl ani náhodou..
http://www.toprecepty.cz/recept/26304-kurecisegedi...
24. 1. 2014 17:59
Já tento Tebou nazvaný"paskvil"dělám z kuřecích stehen.řízkůZ krůtího masa je také určitě moc dobrý
24. 1. 2014 17:29
24. 1. 2014 14:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 4 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno před 16 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Právě bylo uvařeno:
Hrníčková tvarohová bábovka
Sima1996 uvařila před 27 minutami
Hrníčková bábovka s tvarohem a olejem
Jana2017 uvařila před 32 minutami
Vepřová pečeně na sušených houbách s hrnkovým knedlíkem
bonaher uvařila před 1 hodinou
Červená čočka s klobásou
Natnat uvařila před 3 hodinami
Jogurtové langoše
Zanulik uvařila před 4 hodinami
Vepřové nudličky na hořčici
Kemars uvařila před 4 hodinami
Tvarohové koblížky
Heather uvařil před 5 hodinami
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 13 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 17 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krůtí segedínský guláš krůtí segedín segedinsky guláš z krutiho masa segedin z krůtího masa segedinský guláš s krůtím masem kruti segedyn segedin z krůty zelí s krutim masem dietní segedín segedinsky gulas z kruty kruti maso segedin segedín s krůtím masem tradične recepty pravý maďarský guláš z krůtí maso gulas z moraka segedínský krůtí guláš recept recept kruti segedyn bramborovy knedlik s krutim masem segedin s krutím krůtí sgedín
Suroviny: maso krůtí, zelí kysané, smetana kysaná, cibule, olej olivový, sůl, paprika sušená sladká, kmín drcený, pepř
Segedínský guláš s krůtím masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pKqm
13 názorů