Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 091 kJ / 1 217 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,92 g |
Tuky | 133,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 223 mg |
Sodík | 1,60 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 0,58 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze sice jíst salát i vlahý, ale daleko lepší je teplý. Není třeba k němu žádné maso, protože je tam dost slaniny, mandlové lupínky jsou zlaté a v jídle křupou.
Sázela jsem několik řádků různých druhů brambor. Jeden řádek vyprodukoval brambory červené. Jako příloha těžko použitelné, vypadá to přinejmenším divně. Možná by šly udělat bramborové lupínky, těm by celkem vínová barva slušela. Ale ve spojení s řepou se mně to zdálo jako nejlepší řešení. Ani jako bramborové knedlíky, ve výsledku růžovo vínové, když si k nim představím kus vepřového a špenát. No, nic moc. Spíš by měl člověk tendenci ozdobit je malinovou šlehačkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 12. 2020 21:29
20. 12. 2020 10:42
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 2 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 4 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 1 hodinou
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 2 hodinami
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 3 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 3 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 3 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 3 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na dokonalou domácí vánočku? Máme pro vás rady a tipy od Josefa Maršálka
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Další recepty
Suroviny: slanina, cibulka, cibule šalotka, fazolky zelené, olivy, řepa červená, mandle plátkové, máslo, sůl, pepř
Teplý salát z červených brambor a červené řepy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KwjJ
2 názory