Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Jen málokterá surovina má v kuchyni tak široký záběr jako právě vepřová plec. Je vhodná snad na všechny kulinářské úpravy, na vaření, dušení, pečení i smažení. Proto patří v kuchyni k nejoblíbenější části z vepříka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 085 kJ / 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 111,58 g |
Tuky | 51,28 g |
Vláknina | 6,32 g |
Cholesterol | 236 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 15,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Maso ve vývaru nasaje chuť a po dušení je křehké.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2024 09:52
5. 9. 2022 15:35
5. 9. 2022 14:12
26. 7. 2022 07:48
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 12 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 18 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 19 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí kari kousky s kokosovým mlékem a špenátem
LycanCZ uvařila před 2 hodinami
Kiwi řezy - jemné a osvěžující
Veralev uvařila před 4 hodinami
Zapečená tarhoňa
Markeeta uvařil před 5 hodinami
Vepřové maso na česneku
Jitule82 uvařila před 5 hodinami
Snadnější varianta výborného medovníku na velký plech
Adlla uvařila před 6 hodinami
Sušenky s arašídovým máslem a čokoládou
@lucivydrova uvařila před 7 hodinami
Sójové kostky a la Katův šleh
Kristian uvařila před 8 hodinami
Ananasové řezy s mascarpone
Sendo uvařila před 8 hodinami
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 8 hodinami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Ze špekáčků, které zbyly z čarodějnic, vytvoříte skvělá jídla: Stačí použít pivo, zeleninu, alobal nebo ocet
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Další recepty
Suroviny: plátek vepřový, cibule, česnek, olej, vývar masový, mléko, smetana zakysaná, maso, mouka hladká, paprika sušená sladká, koření nové koření, bobkový list, sůl, pepř mletý, cukr
Vepřové plátky v jednoduché smetanové omáčce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VLMO
4 názory