jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Výborný piškotový korpus na dorty

Výborný piškotový korpus na dorty
to jsem dělala tchýni k narozeninám
nahoru
Výborný piškotový korpus na dorty Výborný piškotový korpus na dorty Výborný piškotový korpus na dorty
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Dorty

Suroviny:

200 g polohrubé mouky
200 g cukru moučky
10 lžic oleje
4 vejce
10 lžic vlažné vody
1/2 prášku do pečiva

Postup přípravy receptu

Žloutky vyšleháme s cukrem, přidáme olej, vodu, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků a upečeme při 170 - 180°C.

Poznámka

Dělala jsem s tohoto korpusu dorty. Náplň byla od Dr. Oetkera (bez másla), na korpus jsem přidala marmeládu a marcipánové růžičky (ty jsem koupila).

Autor Autor: (Pavlína Hujerová)
Datum vložení Datum vložení:
25 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení


Podobné recepty


Komentáře k receptu "Výborný piškotový korpus na dorty"

autor: hanulka64
vloženo: 15.08.2014 18:31:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu velice chutný a přitom jednoduchý na přípravu. Vždy se povedl.smajlik

autor: Ifča (neregistrovaný/á)
vloženo: 09.08.2014 12:36:57   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Nejlepší korpus co jsem zatím vyzkoušela.smajlik Upekla jsem to ke známým, když jsme šli na návštěvu a paní je velká kuchařka a ptala se co to mám za výborný těsto.
A nakonec na to dám z receptu od Ládi Hrušky (třepaný dort) ten mandarinkový krém a je to výborné, přitom rychlé a jednoduché. Vlastně jsem původně chtěla dělat ten třepaný dort, ale nechtěla jsem kupovaný korpus, tak jsem hledala nějaké dobré těsto na piškot.

Kdo nezná, tak at to nemusíte hledat, tady je ten krém:
Do zavařovací sklenice se závitem dám celou plechovku manadarinek i se štávou a lehce je vidličkou rozmíchám, aby nebyly úplně celé. K tomu naleju jeden kelímek smetany na šlehání a přisypu od Oetkera vanilkový puding bez vaření (Créme Olé) a se vším se třese až tu úplně ztuhne. A už to jenom natřu na ten korpus.
Dobrou chut a ještě jednou dík za recept na super piškotové těsto.

autor: Hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.07.2014 17:35:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj :) chtěla bych se zeptat, jestli mám formu něčím vymazat nebo vysypat. Děkuji za odpověď :)smajliksmajlik

autor: hanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.07.2014 16:23:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je vážně skvělý,sklidila jsem úspěch u kamarádek,děkuji.

autor: kača (neregistrovaný/á)
vloženo: 17.07.2014 12:42:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jak velikou dortovou formu je korpus vhodný. Předem díky za odpověď. smajliksmajlik

autor: věra (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.07.2014 19:43:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

mohu tenhle recept použít pokud budu korpus potahovat mléčnou modelovací hmotou??? (marcipánem)

autor: jíťa22 (neregistrovaný/á)
vloženo: 10.07.2014 22:45:02   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vyborny!!! Doporucuji vsem! smajliksmajlik

autor: liloliol (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.06.2014 14:38:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

supersmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: mamkapavla
vloženo: 22.06.2014 10:49:33   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

valda valík: já mám klasickou elektrickou, ale myslím si že v horkovzdušné to také jde.

autor: valda valík (neregistrovaný/á)
vloženo: 22.06.2014 10:20:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pečeme v horkovzdušné troubě?smajlik

autor: Zdeněk (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.05.2014 21:42:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj, nevíte někdo jestli se korpusy na dorty prodávají ve velkoobchodech?

autor: evina401 (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.04.2014 19:45:18   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak mam peceno vypada to krasne chut nev im..mam anginu ale chlap rikal ze to je smakulozni jako prasesmajlik smajlik

autor: Maruška (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.04.2014 11:48:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska upečen a vypadá moc dobře, mám formu 26 cm, zvýšila jsem dávku na 6 vajec a ještě jsem tam dala dva bílky navíc co mi zbyly a vůbec to nevadilo. Je prostě super, už se na něj moc těším smajlik Děkuji za recept je vážně skvělí smajlik

autor: bradova.j
vloženo: 18.04.2014 07:11:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

sama chvalasmajlikužasnej dortik korpus na jedničkusmajlik

autor: bradova.j
vloženo: 17.04.2014 09:41:50   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zrovna ted pecu jsem zvedava,smajlik

autor: Ivana (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2014 11:03:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtěla bych ho zkusit, ale nevím, zda je do formy 23 či 27 cm, protože mám pouze velkou 27 .. Předem děkuji za odpověď, Ivana :)

autor: Pája (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.02.2014 14:57:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

přidala jsem citrónový extrakt a do části těst holandské kakao a udělala jsem mramorovou verzi. Dobrý lehký recept.smajlik

autor: sunn (neregistrovaný/á)
vloženo: 20.02.2014 13:32:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

perfektní všichni závidělismajlik

autor: Terka (neregistrovaný/á)
vloženo: 14.02.2014 15:01:40   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

právě jsem dopekla korpus smajlik je super, děkuji za recept smajliksmajlik

autor: zdena (neregistrovaný/á)
vloženo: 08.02.2014 11:46:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ivus:recept je perfektní.Moučka cukr se vyšlehá se žloutky ne s bílky.nevím proč píšete , že se sníh tak nevyšlehá.

autor: Zdena z JM
vloženo: 03.02.2014 09:25:01   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pekla jsem dort pro dceru k narozeninám a vyzkoušela tenhle recept.Je opravdu výborný,lehký a nadýchaný.Přála si nějaký lehčí moučník.Korpus jsem jen potřela vyšší vrstvou šlehačky a ozdobně naskládala čerstvé ovoce.Všem moc chutnal.

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.01.2014 08:06:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj chci se zeptat zda množství cukru v korpusu lze nahradit dia cukrem.a jakej by mohl mít rozdíl ve váze???

autor: Ivus (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.10.2013 09:32:34   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Recept je dobrý, ale nikdy jsem neviděla, aby se do sněhu dával moučkový cukr. Jelikož moučkový cukr se velmi rychle rozpouští, a tím pádem se sníh tak moc nenašlehá. smajlik Ale jinak recept velmi chválím smajlik

autor: Kateřina (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.09.2013 18:47:07   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den,
nikdy jsem dort nepekla, a zajímalo by mne jaký je přesný postup, nebo mám vše smíchat dohromady? Všichni recept chválí, tak bych ho chtěla vyzkoušet a sama upéct dort dceři k narozeninám. Dort bych chtěla raději na vyšší plech kvůli obdélníkovému tvaru. Děkuji za informaci

autor: Andrea (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.09.2013 09:42:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

ahoj recept jsem vyzkoušela a určitě ho udělám znovu moc vyborny smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Andrea (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2013 15:05:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak upečeno,povedlo se, tak moc díky.Udělám patrový dort.A nejvíc nám chutná ovocný,s jahodami,kivi,mandarinkami a zalité želatinou.Krém dělám z pudinku a másla,kupovaný od Dr. Oetkera už nechci.Nej.pudink je kokosový,vyzkoušejtesmajlik

autor: Kačka (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.08.2013 15:50:04   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

super recept:) mela sem ale moc velkou formicku tak jsem si namichala dva a vlila do jednoho. prave se pecou:) chystam je rozkrojit,pomazat tvarohem a nakrajet jahody a spojit navrch to samé:) smajliksmajlik

autor: dáda (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.05.2013 21:22:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dnes jsem udělala korpus podle receptu, super, vynikající.... chválím...a smajlikděkuji

autor: mamkapavla
vloženo: 07.04.2013 14:37:12   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucka: světlí korpus je z jednoho krupusu a druhý dvojpatrový je ze dvou korpusů

autor: Votavová (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.04.2013 09:00:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dort je výborný, já jsem neměla polohrubou mouku, tak jsem poprvé v životě dala hladkou a do přidala dětskou krupičku /asi 2 lžíce/, váhu jsem zachovala, dort byl výborný.

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.03.2013 14:58:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím. Velice mě zaujal Váš recept na korpus. Chci se zeptat, zda dortík na obrázku je z jednoho korpusu a nebo ze dvou? Lze kdyžtak péct rovnou dvojitou dávku, nebo je lepší dva korpusy zvlášť? Moc děkuji.

autor: ivanecka11
vloženo: 24.03.2013 08:54:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dortík je perfektní bodík udělensmajlik

autor: ivanecka11
vloženo: 23.03.2013 08:21:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Krásný den ,právě ho peču a bude určitě perfektnísmajlik

autor: mamkapavla
vloženo: 12.03.2013 19:20:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

eviss:tento dort je pečen ve formě s průměrem 24cm. Krémy můžete dělat jaké koliv. Lehké letní šlehačka, tvaroh, moučkový a vanilkový cukr, dle chuti a může být i ovoce.
Nebo Pudinkový 2 pudinky uvaříme v 600ml mléce, dáme vyhladnout. (aby se nedělal škraloup, tak dávám hned když pudink vleju do mísi, překryji frešfolií, která se dotýká pudinku) Pak vyšlehám máslo, moučkouvý cukr, dle chuti a zamíchám pudink. (když je vanilkový můžete přidat trochu rumu a když je třeba čokoládový, tak tam dávám tyčinku kofily nebo ledových kaštanů, pro lepší čokoládovou chuť.

autor: eviss (neregistrovaný/á)
vloženo: 12.03.2013 17:17:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dobrý den. Chystám se sestře upéct dort. Všude jsem hledala nějaký recept na korpus a jak teď tady čtu ty komentáře tak myslím že už jsem ho našla. Ale mám pár otázek... Jaký průměr má mít forma a jak bude dort vysoký? A neznáte nějaký dobrý recept na náplň/krém do tohoto dortu? Vaši pomoc ocením. Děkuji předem. smajlik. smajlik

autor: Petra (neregistrovaný/á)
vloženo: 07.03.2013 17:56:23   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak korpus jsem dělala před chvilkou a už si ho píšu do kuchařky je super a děkuji za něj smajlik

autor: alicek.14
vloženo: 27.02.2013 09:58:29   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

vyborný,jiný už dělat nebudu,ukládámsmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: Zuzana (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.02.2013 14:06:25   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc výborný korpus na dort! Díky za něja, jiný už dělat nebudu.smajlik

autor: Magda Mrázová (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.02.2013 09:51:00   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak jsem vyskoušela Váš recept dala jsem to upíct do trouby tak snad se mi povede srdíčkový dort k Valentýnu.smajliksmajlik

autor: mamkapavla
vloženo: 13.02.2013 18:51:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Denisa:není začsmajlik

autor: Denisa (neregistrovaný/á)
vloženo: 13.02.2013 17:29:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Opravdu super recept pěkně vysoký korpus a velice chutný...smajlik dneska jsem dělala přítelovi dort na valentyna dala jsem mu ho už předčasně rychle byla půlka pryč smajlik tak děkují za skvělý recept

autor: blanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.10.2012 08:56:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

úžasnýýýýýýsmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: nettkaa (neregistrovaný/á)
vloženo: 16.10.2012 13:38:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak sem pekla pritelovi a supersmajlik

autor: Adule (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.09.2012 17:29:21   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

výborný receptsmajlik

autor: Nika (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.06.2012 20:20:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mohla bych se zeptat, jaký průměr formy jste použili, nerada bych měla korpus nízkýsmajlik

autor: Zuzka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.06.2012 15:56:46   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zítra budu péct pro syna k narozeninám 3D dort dinosaura a potřebuji dva piškotové pláty na plech na vykrajování tvaru, které se následně poskládají. Chci se zeptat, zda mi stačí tento recept na 4 vejce na jeden plech.
Děkuji Zuzka

autor: mamkapavla
vloženo: 29.03.2012 07:02:32   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

simča:zkuste to a pak dej te vědět, osobne si myslím, že se dá dát rozpuštěná čokoláda do směsi

autor: simča (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.03.2012 22:08:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

můžu do směsi vmíchat rozpuštěnou čokoládu na vaření ? smajliksmajlik

autor: blanka (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.03.2012 21:58:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zítra jej zkusím...bude to manželovi k narozeninám......smajlik

autor: Hani (neregistrovaný/á)
vloženo: 27.03.2012 15:08:49   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

krásný den všem, chtěla jsem poprosit, budu péct dceři kočku a potřebuji těsto na dva plechy (jeden plech rozpůlím), na 4 pláty, ze kterých ořežu tvar na ležící kočku a proložím krémem, kolik asi těsto vyběhne jestli půl těsta na jeden plech nebo mám udělat raději na každý plech jednu dávku podle tohoto receptu? moc děkuji Hanka

autor: zviratko21
vloženo: 15.03.2012 08:49:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný recept na korpus, jiný už dělat nebudusmajlik. Pekla jsem ho manželovi k narozeninám a teď je čerstvě nakrojeno smajlik. Pořad jsem pekla korpus na 1 vejce 1 PL polohrubé mouky a 1 PL cukru krystal, také se mi vždy podařil, ale při dnešních cenách vajec, jsem hledala recept, kde bych snížila počet vajec. A zadařilo se. Děkuji, posílám +17 bod smajlik

autor: Monika (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.12.2011 15:00:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

denisa: ja jedině dělám od tebe korpus je skvělý a moc nám chutná vždy se mi povede díkis

autor: denisa (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.12.2011 10:28:38   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajliksmajlik

autor: milcasl
vloženo: 11.12.2011 19:29:09   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

skvělý korpus, včera jsem ho pekla, všem chutnal. Děkuji i za nápad s vařečkou v troubě p. Olině16. smajliksmajlik

autor: Lucka (neregistrovaný/á)
vloženo: 03.12.2011 08:47:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Právě ho peču, tak jsem zvědavá.... smajlik

autor: hofka (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.11.2011 12:46:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jak dlouho se korpus tak peče? Zrovna ho mám v troubě. Povrch už zlátne, ale je to ještě klepavý. Doufám, že nevadí, že jsem to otevřela během pečenísmajlik

autor: mamkapavla
vloženo: 15.10.2011 18:48:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

hanak:to je super

autor: hanak (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.10.2011 17:12:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Výborný korpus. Uspěla jsem s ním doma i v synově rodině. Prostě jsem si šplhla.smajlik

autor: mamkapavla
vloženo: 06.09.2011 15:04:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lenka:ano můžeš

autor: Lenka (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.09.2011 15:01:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Můžu použít do piškotu kakao? Děkujihttp://www.toprecepty.cz/recept/9528-vyborny-pisko...

autor: mamkapavla
vloženo: 02.09.2011 17:26:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

janča :nnz

autor: janča (neregistrovaný/á)
vloženo: 02.09.2011 17:11:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

tento korpus je báječný ted ho zrovna dělám ,už sem upekla spoustu dortů díky jančasmajlik

autor: mamkapavla
vloženo: 06.08.2011 11:31:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zuzana: to máte pravdu, nic mi neříká a jestli chcete řešit můj pravopis, tak to řeště někde jinde a né zde u receptu.

autor: Zuzana (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.08.2011 09:05:39   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Fajn recept , ale pravopis vám asi nic neříká co?smajlik

autor: misza
vloženo: 18.07.2011 21:45:30   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pavlosmajlik, korpus je chuťově skvělýsmajlik Děkuji za recept a posílám bodíka.+13smajlik Použito u dortu http://www.toprecepty.cz/recept/22026-dort-pro-tch... smajlik

autor: Daniela (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.06.2011 23:32:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím všechny,právě jsme dodělala dort.Korpus(iškot)mohu všem doporučit,povedl se a je nadýchaný.Tak všem přeji pevné nerv u pečení.smajlik

autor: denisa (neregistrovaný/á)
vloženo: 18.06.2011 13:09:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

je to dobry recept skusila som to,je to ok.a hlavne easy.smajlik

autor: Lucik (neregistrovaný/á)
vloženo: 25.05.2011 17:22:13   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

janka:Ahoj muzu ti poradit jednu vec!Jsem cukrarka a to znam!Kdyz ten korpus vitahnes s trouby tak ho otoc spodni casti nahoru tim se tam udrzi dele teplo.A po malem postupnem chladnuti se ti ten korpus nescvrkne.smajlik

autor: Martina (neregistrovaný/á)
vloženo: 28.04.2011 17:26:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Je možné přidat kakao? Nerada bych, aby z toho byl nakonec scvrklý korpus smajlik

autor: betty (neregistrovaný/á)
vloženo: 24.04.2011 09:15:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

JoJo:-P nejlepší recept na světěsmajliksmajlik

autor: Zuzana (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.04.2011 19:36:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Zdravím vás ženy.. teď jej peču. Málem mi upadla ruka při šlehání sněhusmajlik s přítelem máme domácnost krátce, takže ruční mixér by se momentálně sešelsmajlikale vše se povedlo, tak teď už jen počkat na výsledeksmajlik

autor: Sarotina
vloženo: 14.04.2011 08:06:14   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Korpus je fakt skvělýsmajlik

autor: barbora (neregistrovaný/á)
vloženo: 31.03.2011 17:52:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

korpus i rada vyborna korpus by byl nadherny ale mam rychle dite a nez stihl vychladnout tak malej do nej dloubnul a korpus trochu spadl ale jinak i ta rada s pootevrenou troubou je dobrasmajlik

autor: miska (neregistrovaný/á)
vloženo: 30.03.2011 10:39:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

supersmajlik

autor: Janka (neregistrovaný/á)
vloženo: 15.11.2010 13:56:20   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Oli dekuju, urcite vyzkousim :)

autor: olina16
vloženo: 11.11.2010 11:08:31   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Janko, zkus po vložení dortu do trouby strčit do dvířek např. vařečku, aby tam zůstala malá mezera - tak na 2-3 minuty.Pak teprve troubu zavři. Korpus pomaleji vyběhne a pak "nepadá". A teplota pečení by neměla být moc vysoká, tak 15O-160 stupňů.

autor: janka (neregistrovaný/á)
vloženo: 11.11.2010 10:29:56   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

zdravím smajlik dělám piškotové dorty už dlouho, ale stále mám jeden problém-ač ušlehám sníh sebetužší a dort se krásně zvedne na celou výšku formy, tak po chvíli chladnutí \"spadne\" vic jak o polovinu smajlik máte pro mně někdo radu, prosím?

autor: mamkapavla
vloženo: 30.10.2010 14:37:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Lucinecka121: asi ano, ale neboj chybama se člověk učí, kdyby si viděla jak jse ze začátku pekla no tak to by ses nasmálasmajliksmajlik

vloženo: 29.10.2010 16:29:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dneska jsem pekla tento korpus a vypadá úžasně, akorát ho mám nižší, asi jsem málo vyšlehala sníhsmajlik Ale už se na něj těším smajliksmajlik

autor: marunda
vloženo: 15.09.2010 17:27:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

jé Pavli, zkusím udělat. Když teď peču, tak ať mám i jiný korpus. Ale také hezky zdobíš!smajlik

autor: mamkapavla
vloženo: 01.07.2010 23:04:47   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám v klasickém rozměru

autor: Jenny
vloženo: 27.06.2010 21:09:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

dělám podobně...smajlik+8smajlik

autor: zuzule1
vloženo: 16.06.2010 14:34:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahoj chtěla bych zkusit tenhle dort ale nevím jakou formu si měla. Myslíš klasický průměr co se dělá? mám strach aby nebyl moc nízký. díky za info Zuzkasmajlik

autor: Betty (neregistrovaný/á)
vloženo: 06.04.2010 07:58:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ahojky, recept jsem zkusila a už nebudu dělat jiný. Tento je parádní. Děkujismajlik

autor: tejaja
vloženo: 11.01.2010 21:23:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no, vybušná, môže byť...smajlik

autor: vybusna
vloženo: 11.01.2010 16:36:11   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

no tejaja ale tu ide aj olej..kam ide olej, tak tam prisypnem aj ja prasok do peciva

autor: tejaja
vloženo: 11.01.2010 16:28:59   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Do piškótového cesta nikdy nedávam prášok do pečiva, pretože cesto skyprí pevne vyšľahaný sneh. Preto sa tam ten sneh dáva. smajlik

autor: Iljusa
vloženo: 11.01.2010 14:23:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Dělám podobně smajlik

vloženo: 11.01.2010 13:42:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pavli smajliksmajlik

autor: janatka
vloženo: 11.01.2010 13:30:16   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Pavli,mám ten samý receptík a je opravdu úžesný.smajlik

autor: ivulinka
vloženo: 11.01.2010 13:23:28   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc pěkná práce, na kterou já nemám odvahu.smajliksmajlik

autor: Zdenka1
vloženo: 11.01.2010 12:35:44   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jsi šikula

autor: pipre
vloženo: 11.01.2010 11:26:54   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Hezkésmajliksmajlik+3.

autor: Aneta
vloženo: 11.01.2010 10:08:37   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Vypadá moc pěkně, bodíček pro tebe Pavlismajlik


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recept na korpus piškotový dort korpus výborný dort výborné krémy do dortů hrnkovy piškotovy korpus na dort recept na dort piškotový korpus na dort recept na piskotovy dort piškotový dort recept piškotový dort piškotové těsto na dort recept piškotový korpus recepty na dorty piškot na dort pečený dort jednoduchý piškotový dorty od mámy piškotový korpus na dort recept korpus na dort piskotovy korpus na dort recept piskotovy korpus do formy výborný piškot na dort korpusy na dorty korpus recept korpus dort hrnkový recept na dortový korpus recept na korpus dortu dort korpus recept na piskotovy korpus nejlepší dortový korpus recept na piškotové těsto na dort korpus na dort dorty recepty korpus nejlepsi korpus na dort piškotové dorty výborný dortový korpus piškotový korpus na plech piškotový korpus recept piškotové těsto dort korpus lehký piškotový korpus výborný korpus na dort lehký dortový korpus




Náhodný recept


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty