Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehký mřížkový koláč s jablky

Jablka jsou velmi chutná a dostupná v každém ročním období. Tentokrát si na nich můžete pochutnat ve šťavnaté nádivce křehkého koláče vonícího skořicí a rumem. Je to dobrota, které nelze odolat.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

16. 3. 2021 07:39

Suroviny pro 1 plech

1 plech

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie18 018 kJ / 4 306 kcal
Bílkoviny61,90 g
Tuky232,57 g
Vláknina30,20 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 920 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy476,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Lenka123456789 Lenka123456789

27. 1. 2024 15:43

<3

cechina

9. 10. 2021 08:47

:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K:-K

chiara

12. 9. 2021 17:24

Vypadá překrásně, jen zakousnout

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, máslo, sůl, vejce, smetana kysaná, jablko, cukr, skořice mletá, pudink vanilkový, vejce, strouhanka, máslo, máslo

TopRecepty.cz

Křehký mřížkový koláč s jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lB5l