Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno
Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 237 kJ / 2 447 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,31 g |
Tuky | 56,45 g |
Vláknina | 30,80 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 1,76 g |
Sůl | 4,21 g |
Sacharidy | 405,55 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 7 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 11 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 13 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Květák z horkovzdušné fritézy
vladhn uvařila před 56 minutami
Obalovaný gothaj
vladhn uvařila před 1 hodinou
Kuřecí nachos
Lucie1001 uvařil před 2 hodinami
Sachr dort z jablek
Vladka321 uvařil před 2 hodinami
Větrníkový dort
Sabora1 uvařila před 2 hodinami
Tvarohovo-borůvkové knedlíky
st3la uvařil před 3 hodinami
Bramborová kaše (klasika)
mnami uvařila před 3 hodinami
Moje špagety
Renata.K. uvařil před 3 hodinami
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Vaření s vínem nebo přidání vína do pokrmu má svá pravidla. Jen tak víno předá ze sebe to nejlepší a jídlo skutečně pozdvihne
Jak se starat o zeleninovou zahradu v červenci. Zaměříme se především na plodovou zeleninu
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Další recepty
Suroviny: zelí červené, sádlo, cibule, cukr, víno červené, ocet vinný červený, sůl, jablko, rozinky, brambory, sádlo, mouka hrubá, solamyl, vejce, sůl, stehno kuřecí uzené, cibulka
Červené zelí na víně, bramborový knedlík a uzené kuřecí stehno
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XZLl
0 názorů