Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 10 890 kJ / 2 603 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,49 g |
Tuky | 126,88 g |
Vláknina | 4,90 g |
Cholesterol | 1,62 g |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 249,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 3. 2021 11:48
Zajímavý recept, ale chtělo by to spíš napsat celkové množství tekutiny. Jsou různé velikosti skkenic a pokaždé se mi povede ji naplnit jinak - kompoty nekupuj, protože si dělám svoje. A broskvovy i merunkovy dělám do menších skleniček. Na buchtu pak místo jednoho kompotu použiji 2 a stavy je pak víc než z jednoho. Bylo by lepší uvést napriklad: stavu doplnime vodou do celkového množství 500 ml tekutiny. Pudink se většinou rozfelava do půl litru mléka, ale u buchet to bývá jiné. Děkuji
24. 3. 2021 17:21
yanull: dělám ho schválně takové piškotovější, máme to tak doma rádi. Informaci o kompotu ještě doplním
24. 3. 2021 09:57
Suroviny, které uvádíte, mi přijdou jako na piškotové těsto, kde by se žloutky měly šlehat s cukrem a z bílků sníh a nebo vyšlehat celá vejce s cukrem a poté přidat ostatní. Také byste měla uvést, kolik šťávy jste dala na uvaření pudingového přelivu. Někdo může mít kompot svůj, někdo kupovaný a většinou se na 1 sáček pudingu šťáva ještě doplňuje vodou. Děkuji.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Naložené ředkvičky
Přidáno před 10 hodinami
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno před 23 hodinami
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno 14. 5. 2024 08:01
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Právě bylo uvařeno:
Focaccia (z lednice)
st3la uvařila před 7 hodinami
Domácí langoše
Marcela0123 uvařila před 8 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Mauna uvařila před 11 hodinami
Zapečené brambory s brokolicí a kuřecím masem
bartman5 uvařila před 12 hodinami
Bábovka s tvarohem
Denisa7 uvařila před 14 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
asset01@seznam.cz uvařila před 14 hodinami
Zapečená cuketa plněná mletým masem a sýrem
Lpetrzilkova uvařila před 16 hodinami
Bavorské špecle - základní těsto (Spätzle)
Wanilor uvařila před 17 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 18 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
Fitulka uvařila před 19 hodinami
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, cukr, prášek do pečiva, vejce, olej, tvaroh jemný, pudink vanilkový, cukr vanilkový, kompot broskvový
Tvarohová buchta s broskvovým kompotem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ONgG
3 názory