Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 1 615 kJ / 386 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,48 g |
Tuky | 8,38 g |
Vláknina | 12,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 926 mg |
Sůl | 2,16 g |
Sacharidy | 64,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Môžeme použiť listy z jedného druhu zeleniny (ja som použila cviklu) alebo použijeme mix listov.
Recept je z knihy Doktor šéfkuchár.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 7. 2021 13:01
29. 7. 2021 10:27
28. 7. 2021 19:41
28. 7. 2021 08:06
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 1 hodinou
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 2 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 4 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 5 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 6 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 7 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 4 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 5 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 5 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 6 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 7 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila před 22 hodinami
Staré dobré punčové řezy
MajaFero uvařila před 22 hodinami
Dobré řezy
Dittrisanda uvařila před 23 hodinami
Muffiny s kousky čokolády
andrejkowa.nela uvařila 29. 4. 2024 18:45
Přečtěte si Zobrazit více
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Jak neřezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Zákaz rozdělávání ohně čarodějnice v Praze nezastaví: Plameny se rozhoří na Ladronce, na špekáčky můžete jít do Žlutých lázní
Další recepty
Suroviny: květák, cibule, cibule červená, chilli paprika čerstvá, omáčka sojová, med, máslo arašídové, česnek, sůl, filet z ryb, mouka hladká, paprika, olej
Zeleninový sataj s arašídovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6nK7
4 názory