Masopustní (zabíjačkový) guláš
Tradiční masopustní guláš se vaří nejen z vepřového masa, ale i z vnitřností, špeku a klobás. Také proto se stal symbolem masopustního hodování. Připravte ho letos podle našeho receptu, zaručeně si na něm pochutná nejen mužská část rodiny.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 734 kJ / 2 566 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,88 g |
Tuky | 175,40 g |
Vláknina | 16,81 g |
Cholesterol | 1,60 g |
Sodík | 4,31 g |
Sůl | 10,60 g |
Sacharidy | 55,58 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 2. 2023 12:32
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno před 3 hodinami
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 9 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 10 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno 4. 5. 2024 17:16
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno 4. 5. 2024 10:40
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Právě bylo uvařeno:
Špagety "Alfredo"
Panova uvařila před 10 minutami
Zelný salát s červenou čočkou
Zizalinka uvařila před 2 hodinami
Quiche se špenátem a brokolicí
Denny2711 uvařila před 2 hodinami
Zdravý banánový chlebík
Kristian uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
káťa uvařila před 3 hodinami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Krize uvařila před 3 hodinami
Smrkový med ze samoty u lesa
Andy74 uvařila před 4 hodinami
Křenová omáčka
paprika1000 uvařil před 4 hodinami
Cibulové bagetky
lizamzizalku uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Masopust 2023: Které zvyky a tradice připadají na Tučný čtvrtek či Popeleční středu a kdy se letos slaví
Masopustní neděle je za dveřmi: Oslavit ji můžete třeba gerštlem, vydatnou polévkou z krup podle M. D. Rettigové
Vynikající polévka prdelačka z kroupového jelítka chutná jako na zabijačce, přitom ji doma připravíte snadno a rychle
Další recepty
Suroviny: játra vepřová, krkovice vepřová, špek uzený, klobása, cibule, česnek, rajče sterilované, vývar masový, paprika sušená sladká, kmín celý, majoránka, pepř mletý, sůl, olej
Masopustní (zabíjačkový) guláš
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0vkL
1 názor