Kuřecí fajitas v tortille
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 178 kJ / 1 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,46 g |
Tuky | 106,94 g |
Vláknina | 18,37 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 4,43 g |
Sůl | 11,00 g |
Sacharidy | 34,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Pico de gallo (španělsky doslovně kohoutí zobák), nebo také salsa fresca či salsa cruda, je druh salsy, který se tradičně vyrábí z nakrájených rajčat, cibule a natě koriandru, do které se přidává limetková šťáva.
V zimě je bohužel nemožné sehnat dobrá rajčata, takže salsu dělám jen přes léto.
Koriandrová nať se také docela špatně shání, můžete ji nahradit třeba petrželkou (je tam teda podstatný rozdíl v chuti), nebo pažitkou.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 2. 2022 12:00
12. 2. 2022 10:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Domácí ravioly plněné žampiony s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Domácí ravioly se špenátem a slaninou
Přidáno před 3 hodinami
Fenykl v omáčce s modrým sýrem
Přidáno před 7 hodinami
Křupavé gnocchi
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené nepředvařené lasagně s kuřecím a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Pivní bůček na způsob rillettes
Přidáno 5. 5. 2024 14:01
Právě bylo uvařeno:
Borůvkový koláč s tvarohem
VaclavKo uvařila před 2 minutami
Pizza z domácí pekárny
Janasmo uvařila před 1 hodinou
Churros s čokoládou (Čuros)
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Pravé italské tiramisu
pookie18 uvařila před 2 hodinami
Hrnková bábovka
borovec uvařila před 2 hodinami
Hovězí vývar s morkovou kostí
JulinkovaN uvařila před 3 hodinami
Gulášovka s kysaným zelím
Martin87 uvařila před 3 hodinami
Vlašský salát retro (podle ČSN z roku 1976)
esindler@seznam.cz uvařila před 3 hodinami
Krevety na česnekovém másle s těstovinami linguine
Lucie1001 uvařila před 4 hodinami
Soukenický řízek
fesuch uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kuřecí játrový guláš se žampiony: Krásně šťavnatá a měkoučká obměna české klasiky překvapí lehce pikantní chutí
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Buchty po ránu: Dokonale vláčná citronová buchta podle receptu Josefa Maršálka. Příprava je rychlá, chuť božská
Další recepty
Suroviny: stehno kuřecí, paprika, cibule, limetka, olej, smetana zakysaná, sýr chedar, salát ledový, tortilla, paprička jalapeňos, koření oregáno, pepř, sůl, chilli, paprika sušená uzená, římský kmín mletý, koriandr, cibulový prášek, limetka, česnek, olej, smetana zakysaná, limetka, sůl, pepř, česnek, nať koriandrová, rajče, cibule červená, nať koriandrová, limetka
Kuřecí fajitas v tortille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3BDO
2 názory