Buchta s citronovou polevou z hrníčku - pečeno v remosce
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 7 782 kJ / 1 860 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,23 g |
Tuky | 64,07 g |
Vláknina | 4,40 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 357 mg |
Sůl | 1,03 g |
Sacharidy | 278,42 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Použila jsem hrníčky vhodné k pečení - průměr 8,5 cm, výška 6,4 cm, objem až po okraj 240 ml.
Recept je určen pro menší remosku o průměru mísy 22 cm. Mám starší, ještě s hliníkovou mísou. Kdo nevlastní remosku, lze upéct v klasické troubě.
Inspirace na: Vaříme krok za krokem - poupraveno. V původním receptu se do těsta přidávala místo prášku do pečiva jedlá soda a peklo se v mikrovlnné troubě.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 6. 2022 15:08
Všem děkuji.
23. 6. 2022 07:45
22. 6. 2022 16:50
Skvělé.Vzhledem k tomu, že už jsem sama a po těžké operaci je pro mě problém upéct malé množství.A zamrazované moučníky mi nevyhovují.Kupované už vůbec ne.Tak se pokusím upéct si jeden moučník v malém hrníčku.
22. 6. 2022 15:36
Moc pěkný recept
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 2 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 13 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 15 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 18 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vídeňská roštěná s rýží
Obelix uvařila před 10 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
Sabos uvařila před 7 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
Valis uvařil před 10 hodinami
Kefírová bábovka
1anoli1 uvařila před 11 hodinami
Vepřový guláš
zutro uvařila před 11 hodinami
Pšenično-žitné dalamánky s prefermentem
Tonja uvařila před 11 hodinami
Francouzské brambory zapečené se sýrem Brie
Elivet uvařila před 12 hodinami
Kebab pro vegetariány
TondaJ uvařila před 12 hodinami
Houbová omáčka dle Jitky
MarcelaPa uvařil před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Butikové dorty v běžné cukrárně nekoupíte: Jsou precizní, luxusní a neobvyklé
Jak upéct nejlepší dukátové buchtičky a uvařit lahodný vanilkový krém. Oblíbené recepty na sladkou pochoutku našeho dětství
Další recepty
Suroviny: cukr krupice, vejce, olej, jogurt bílý, mouka polohrubá, škrob bramborový, prášek do pečiva, skořice mletá, marmeláda, cukr moučkový, šťáva citronová, máslo, strouhanka, zdobení cukrářské
Buchta s citronovou polevou z hrníčku - pečeno v remosce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L96vD
4 názory