Tatarský biftek
Oblíbený tatarský biftek připravíme z najemno naškrábané hovězí svíčkové, kterou dochutíme žloutkem, cibulí, hořčicí, kečupem a mletou paprikou. Tatarák podáváme na topince pomazané česnekem.
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 550 kJ / 370 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 45,27 g |
Tuky | 16,35 g |
Vláknina | 2,71 g |
Cholesterol | 303 mg |
Sodík | 1,88 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 9,78 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Je to hodně variabilní, dávat všeho méně a ochutnávat, podle chuti přidat. Ve výsledku má tatarák být chuťově vyvážený, ale musí dominovat chuť masa. Má mít konzistenci husté pasty.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
11. 10. 2023 08:31
28. 11. 2022 12:59
28. 11. 2022 12:51
28. 11. 2022 12:41
28. 11. 2022 12:23
27. 11. 2022 14:55
27. 11. 2022 11:09
26. 11. 2022 23:24
26. 11. 2022 07:16
25. 11. 2022 23:13
25. 11. 2022 21:28
"Každý jen tu svou má za jedinou"
25. 11. 2022 15:06
25. 11. 2022 14:25
25. 11. 2022 11:35
25. 11. 2022 02:36
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 1 hodinou
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 14 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 17 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 19 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Slané sýrové sušenky
okolobas uvařila před 5 minutami
Kachní játra na zázvoru
kokronilla uvařila před 48 minutami
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 11 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 11 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 11 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 12 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 12 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Pomalu dušená kližka s česnekem, libečkem a majoránkou: Výraznou chuť masa zajistí správný postup přidávání ingrediencí
Jak se dělí telecí maso? Využití jednotlivých částí
Další recepty
Suroviny: svíčková hovězí, cibule červená, sůl, pepř, paprika sušená sladká, hořčice dijonská, kečup ostrý, žloutek
Tatarský biftek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NkDA8
15 názorů