Olivové bulky z domácí pekárny
Suroviny pro 12 kusů
12 kusů
Nutriční hodnoty
Energie | 9 483 kJ / 2 266 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,72 g |
Tuky | 68,34 g |
Vláknina | 23,54 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,31 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 344,92 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Olivy dávám takové, které mám zrovna ve spíži, černé i zelené. Už jsem viděla i variantu, že byla voda v receptu nahrazena nálevem z oliv, ale nezkoušela jsem to. Kdo nemá vůbec rád olivy, může je nahradit sušenými rajčaty. A kdo má rád výraznější česnekovou chuť, může nahradit granulovaný česnek čerstvým nebo bylinkou medvědí česnek. Budu ráda za vaše hodnocení a komentáře, jak se vám bulky povedly a jestli vám chutnaly. Děkuji.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
20. 1. 2023 09:05
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 2 hodinami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 3 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 17 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 23 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Výborný guláš z hlívy
helusa27 uvařila před 13 minutami
České buchty
majka-24 uvařila před 26 minutami
Zelný salát s mrkví a koprem
Petra Dvor. uvařila před 1 hodinou
Bramborová papilota s kuřecím a vepřovým masem (Živáňská)
MartinH71 uvařil před 1 hodinou
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 1 hodinou
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 2 hodinami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 3 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 10 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Omáčka z pomazánkového másla? Poradíme, jak na to. Vyplatí se hlavně při vaření menších porcí, vyzkoušejte třeba houbovou omáčku
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Do leča se hodí jiná než na salát, výběr je ale veliký
Další recepty
Suroviny: voda, olej olivový, mouka hladká, sůl, cukr, česnek granulovaný, koření provensálské, droždí sušené, olivy
Olivové bulky z domácí pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DkRjB
1 názor