Zelňáky od Michaely
Tradiční zelňáky jsou specialita z jižních Čech, kterou připravíme z kysaného zelí, mouky a sádla. Pro vůni a chuť přidáme také kousky uzeného masa. Kynutí je sice delší proces, nicméně výsledek v podobě luxusních placek stojí za to.
Suroviny pro 12 porcí
12 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 8 331 kJ / 1 991 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,96 g |
Tuky | 71,42 g |
Vláknina | 22,90 g |
Cholesterol | 119 mg |
Sodík | 6,07 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 260,90 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to trochu zdlouhavá práce, ale výsledek stojí za to, jsou luxusní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablkové buchtičky
Přidáno před 2 hodinami
Pečené brambory s česnekem, vejci, smetanou a sýrem
Přidáno před 2 hodinami
Pečené ziti
Přidáno před 6 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Přidáno před 7 hodinami
Mňamka
Přidáno před 7 hodinami
Ptačí mléko se špetkou skořice
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlé bramborové knedlíky
mibrix uvařila před 42 minutami
Rychlý hrnkový ovocný koláč s drobenkou
trybypet uvařila před 56 minutami
Meruňkový koláč výborný
wakrim uvařila před 1 hodinou
American pancakes
mibrix uvařila před 1 hodinou
Jablečná ovesná kaše
evoule uvařila před 1 hodinou
Jarní cupcaky
S.pavla uvařil před 2 hodinami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
S.pavla uvařila před 2 hodinami
Kuřecí (skoro) perkelt s noky
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Máslový kuřecí plátek se zeleným chřestem a parmezánem
Verusla uvařila před 2 hodinami
Milionová polévka našich babiček
MajaFero uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak připravit nejlepší domácí kysané zelí. Co musíme dodržet a jaké podmínky splnit, aby se povedlo a vydrželo co nejdéle
Zelné placky pečené na pánvi a v troubě. Nejlepší zelňáky podle našich babiček
Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá
Další recepty
Suroviny: mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, voda, sádlo, kmín celý, sůl, cukr, droždí, maso uzené, zelí kysané, cibule, máslo
Zelňáky od Michaely
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Z64jE
0 názorů