Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Suroviny pro 1 porce
1 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 163 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
Tuky | 0,05 g |
Vláknina | 1,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,10 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Používám horkovzdušnou fritézu s obsahem 3,5 l.
Brambory (ve slupce) i klobásu jsem měla uvařenou z předešlého dne, tak to byla opravdu rychlovka.
Aby se mi s miskou snadněji manipulovalo, tak jsem přeložila papír na pečení a misku podložila.
Kdyby jste chtěli udělat najednou 2 porce, tak všechny suroviny po dvou kusech musíte naskládat buď na papír nebo na alobal a opatrně přemístit do děrovaného koše.
Teplota i čas jsou stejné jako u 1 porce.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2023 19:04
8. 12. 2023 20:48
Děkuji, Drahuško,za Tvé nápady
8. 12. 2023 20:24
8. 12. 2023 09:21
24. 3. 2023 23:36
24. 3. 2023 20:44
24. 3. 2023 20:40
24. 3. 2023 19:25
24. 3. 2023 03:16
23. 3. 2023 21:11
Jinak dávám suroviny přímo do děrovaného koše,nebo do nízkého kulatého pekáčku,který jsem si přikoupila
23. 3. 2023 21:03
22. 3. 2023 14:59
Ještě se zeptám - má nějaký zvláštní význam, že jídlo dáváš v kameninové misce do drátěného koše, nikoliv suroviny rovnou do nádoby HF?
22. 3. 2023 09:46
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 1 hodinou
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 2 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 3 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 10 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 35 minutami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 1 hodinou
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 1 hodinou
Nekynuté šátečky
Infarkt uvařila před 2 hodinami
Vločková polévka se smetanou
Valis uvařila před 2 hodinami
Vepřový řízek naruby
Valis uvařila před 2 hodinami
Ledvinky dušené
Valis uvařila před 2 hodinami
Grilovaný chřest
ing.zdenek.trojan@seznam.cz uvařila před 4 hodinami
Kuřecí přírodní plátek
Ethnia uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Suroviny: sýr camembert, brambory, klobása, cibulka jarní, sádlo, sůl
Camembert s bramborem a klobásou z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R6g2V
13 názorů