Gazdovské obalované rolky
Jarní a letní období je dobou, kdy lze plně využít v kuchyni bryndza. Je výborný nápad, schovat ji do smažené masové kapsy spolu s bylinkami, šunkou a vejci. I ti, koho zatím chuť přírodního slovenského sýra míjela, ho takto mohou objevit.
Suroviny pro 3 porce
3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 420 kJ / 1 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 158,33 g |
Tuky | 45,92 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 868 mg |
Sodík | 1,52 g |
Sůl | 3,72 g |
Sacharidy | 2,48 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Zdroj - Kuchařka slovenské kuchyně r. 2004. Upraveno, použila jsem přepuštěné máslo a krůtí maso.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 6. 2023 17:42
27. 6. 2023 17:38
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Cupcake s mandarinkami zdobené krémem
Přidáno před 59 minutami
Bleskové rohlíky
Přidáno před 2 hodinami
Zapečené těstoviny s rajčatovou omáčkou
Přidáno před 15 hodinami
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 22 hodinami
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno 4. 5. 2024 08:12
Soufflé buchta
Přidáno 4. 5. 2024 06:45
Právě bylo uvařeno:
Špagety ala carbonara
AlesV uvařil před 14 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
renatamalis@seznam.cz uvařil před 39 minutami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Sasenka uvařil před 41 minutami
Vepřové na kari
Petra Dvor. uvařila před 2 hodinami
Bábovka mramorová (olejová)
Eviks33 uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s drobenkou
Marcela0123 uvařila před 10 hodinami
Citrónová babeta
hellokittq.natq uvařila před 11 hodinami
Maminčin rýžový nákyp
bohdana uvařila před 12 hodinami
Vydatná vločková polévka s česnekem
Valis uvařila před 12 hodinami
Tuňáková pomazánka s kapary
Danoouch uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak nejlépe obalit řízky? Trojobal pro změnu ochutíme bylinkami a kořením, část strouhanky nahradíme kukuřičnými lupínky
K snídani polévka, k svačině sáček s mlékem a rohlík aneb Jak jedly děti v polovině 20. století
Jak upevnit masové závitky. Vybrali jsme pět alternativ pro dokonalé závitky
Další recepty
Suroviny: maso krůtí, máslo, šunka, cibulka jarní, vejce, brynza, sůl, pepř mletý, bazalka čerstvá, mouka hladká, vejce, strouhanka, sádlo
Gazdovské obalované rolky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J68q9
2 názory