Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jemná tuňáková pomazánka s ajvarem

Tuňáková pomazánka patří mezi jedny z nejoblíbenějších. Na přípravu je jednoduchá a rychlá. Tato pomazánka je ozvláštněna o ajvar, pocházející ze srbské kuchyně. Dodává tak pomazánce příjemně pikantní chuť.

Hodnocení receptu je 4,3 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 28 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 8 min

28 min (20 min příprava + 8 min tepelná úprava)

9. 7. 2023 10:12

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 764 kJ / 900 kcal
Bílkoviny54,88 g
Tuky68,70 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 1,06 g
Sůl2,46 g
Sacharidy13,19 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

9. 7. 2023 20:30

I mě se líbí nápad s ajvarem:yes::-K

Zajímavý nápad, použít ajvar. Určitě vyzkouším. :-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: vejce, cibule šalotka, sýr žervé, tuňák, ajvar, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Jemná tuňáková pomazánka s ajvarem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xk61P