Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zelný salát s vejci, kukuřicí a okurkou.

Pikantní zelné saláty jsou velmi oblíbené a pokud jsou kombinované s majonézou, jsou i velmi výživné. Nemusíme je podávat jen jako přílohu, mohou nahradit s vhodným pečivem i večeři.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 45 min Doba tepelné úpravy: 10 min

55 min (45 min příprava + 10 min tepelná úprava)

3. 9. 2023 09:06

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Nutriční hodnoty

Energie2 916 kJ / 697 kcal
Bílkoviny38,20 g
Tuky36,80 g
Vláknina22,64 g
Cholesterol 801 mg
Sodík 522 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy44,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Dle vlastní zkušenosti vím, že je lepší nechat salát dojít v lednici do druhého dne, ale samozřejmě se dá konzumovat okamžitě.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 9. 2023 19:53

:-)<3:yes::yes: pochutnala bych si :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: zelí hlávkové, vejce, kukuřice sterilovaná, okurka salátová, jablko, cibulka jarní, pórek, česnek, majonéza, jogurt bílý, citron, sůl, pepř mletý, kopr

TopRecepty.cz

Zelný salát s vejci, kukuřicí a okurkou.

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9r9z4