Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Králík vyžaduje dokonalou přípravu, aby byl šťavnatý. V tomto receptu se stehna pečou v bylinkovém rozvaru, který zachová jejich křehkost a šťavnatost. Na talíři je pak doplní karlovarský knedlík a jemná houbová omáčka.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 17 363 kJ / 4 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,20 g |
Tuky | 238,43 g |
Vláknina | 47,22 g |
Cholesterol | 1,14 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,16 g |
Sacharidy | 322,15 g |
Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 4 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 5 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 6 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 13 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 14 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 47 minutami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 53 minutami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 1 hodinou
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 1 hodinou
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 2 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 3 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 4 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 4 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Marlenka, medový dort s krémem a ořechy: Víte, odkud pochází a jak se připravuje?
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Bezdomovec díky pomoci lidí otevře vlastní kavárnu. Přitom hrozilo, že bude kvůli zákonům úplně bez peněz
Další recepty
Suroviny: voda, libeček, bobkový list, tymián, jalovec, víno bílé, stehno králičí, cibule, česnek, olej řepkový, máslo, sůl, pepř mletý, tymián, vývar masový, mouka hladká, smetana 33%, houby, rohlík, mléko, sůl, petrželka, vejce, máslo
Marinovaný bylinkový domácí králík na houbách a karlovarský knedlík
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xk6An
0 názorů