Kuřecí polévka s bulgurem
Polévka s bulgurem bude sytá a lahodná. Pokud budete postupovat podle našeho receptu a přidáte v závěru vaření ještě citronovou šťávu, tak zjistíte, že chuť se opravdu značně vylepší. Je to osvědčený trik pro "vytáhnutí" chuti z vývaru.
Suroviny pro 1 litr
1 litr
Nutriční hodnoty
Energie | 4 485 kJ / 1 072 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,40 g |
Tuky | 34,79 g |
Vláknina | 11,98 g |
Cholesterol | 233 mg |
Sodík | 232 mg |
Sůl | 0,51 g |
Sacharidy | 84,69 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Polévku s citronem jsem se naučila v mládí od maminky kamarádky, která pocházela z Řecka. Polévka je lahodná, stačí dát trošku citronové šťávy a podle chuti postupně přidávat.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 9. 2023 13:19
27. 9. 2023 12:18
22. 9. 2023 18:21
22. 9. 2023 17:59
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Jablečné řezy s rybízem a vanilkovým krémem
Přidáno před 22 hodinami
Bramboráky plněné masovo zeleninovou směsí
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Kokosový dort bez mouky
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Opečený domácí lančmít s bramborami se špenátem
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Právě bylo uvařeno:
Tilápie v arašídové omáčce s pak choi, rýží a koriandrem
JanaDr uvařil před 6 minutami
Salát ze skleněných nudlí s asijskou zeleninou
JanaDr uvařil před 8 minutami
Tvarohovo-pudinková bábovka s čokoládou
Napalsko uvařila před 25 minutami
Kuřecí krém s medvědím česnekem
AKlacanova uvařila před 33 minutami
Kefírový koláč
jubull uvařil před 1 hodinou
Dršťková polévka I
ctomala uvařil před 3 hodinami
Svíčková na smetaně
MarketaKrajcova uvařil před 11 hodinami
Vepřová bratislavská plec
MilosCz uvařila před 11 hodinami
Zelné placky
Michalkosar uvařila před 12 hodinami
Plátky vepřové pečeně v pikantní omáčce
Komtesina uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak na krém z mascarpone a šlehačky: Díky správnému postupu bude krém pevný a perfektně dozdobí každý dort
Doudlebské ušaté koláče podle receptu Josefa Maršálka: Neuvěřitelně vláčné koláče s několika náplněmi chutnají božsky
Kuřecí řízek může mít i výraznou chuť: Poradíme vám, jak ho před obalováním upravit
Další recepty
Suroviny: prsa kuřecí, olej olivový, máslo, bulgur, sůl, pepř čtyř barev, pórek, bobkový list, koření nové koření, česnek, vývar kuřecí, šťáva citronová, kůra citronová, libeček, crème frâiche
Kuřecí polévka s bulgurem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/n5R1P
4 názory