Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plecková hovězí polévka

Silný vývar z hovězí plece a kořenové zeleniny nás v nepěkném počasí příjemně zahřeje. Podáváme ho ozdobený snítkou kopru. Pokud chceme polévku velmi vydatnou, přidáme do vývaru nakrájené maso.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 247 min Doba přípravy: 7 min Doba tepelné úpravy: 240 min

247 min (7 min příprava + 240 min tepelná úprava)

18. 10. 2023 16:23

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie5 177 kJ / 1 237 kcal
Bílkoviny222,10 g
Tuky23,82 g
Vláknina27,20 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 1,29 g
Sůl3,28 g
Sacharidy20,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

23. 10. 2023 14:54

cathleen (moderátorka): cathleen (moderátorka): ano, je to asi netradiční:-K

cathleen cathleen (moderátorka)

22. 10. 2023 15:51

Chlebajez: kopr je velice aromatický a na hovězí polévku - vývar určitě nepatří.

Chlebajez Chlebajez

20. 10. 2023 09:57

mika59: s rajčetem to vyzkouším, mám ješte kilo jak píší na obalu "kráva" plecka

Chlebajez Chlebajez

20. 10. 2023 09:55

mika59: je čiroučká, je to světlelnými podmínkami a miskou při focení:-8:-K<3

Chlebajez Chlebajez

20. 10. 2023 09:53

cathleen (moderátorka): ano kopr, může být i jarní cibulka, ale s koprem je zajímavější chuť

cathleen cathleen (moderátorka)

20. 10. 2023 07:52

Zeptám se - ta zelená "závěj" na talíři polévky, to je kopr? :-O

mika59 mika59

19. 10. 2023 21:28

V jednoduchosti je krása...ale z čeho je tak tmavá? Ani cibule ve slupce tam není..a já mám vývar vždy světlejší. A z vývaru už dávno nesbírám pěnu..dám jedno rajče a polévka je vždy čirá...:-K:-K:-K

Chlebajez Chlebajez

19. 10. 2023 10:06

Bayta (moderátorka): sem ho chtěl dát pro začátečníky, jinak děkuji. To kilo masa udělá své:-D<3

Bayta (moderátorka)

18. 10. 2023 20:45

Hezký a jednoduchý recept :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: plec hovězí, celer, mrkev, petržel, voda, koření nové koření, pepř, kopr

TopRecepty.cz

Plecková hovězí polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5RLW