Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Výpečky triviál

Vepřové výpečky patří mezi naše národní poklady. Přitom je to jedno z nejjednodušších jídel, které v české kuchyni jsou. Stačí nakrájet maso, cibuli a česnek, přidat koření, přikrýt poklicí a pak už jen čekat, až trouba odvede svou práci.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 120 min

130 min (10 min příprava + 120 min tepelná úprava)

4. 11. 2023 09:40

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie14 243 kJ / 3 404 kcal
Bílkoviny149,18 g
Tuky298,93 g
Vláknina15,58 g
Cholesterol 460 mg
Sodík 5,11 g
Sůl12,25 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček bez kosti, cibule, česnek, sůl, kmín celý, pepř, voda

TopRecepty.cz

Výpečky triviál

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkmkE