Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Masové koule s rýží pečené v omáčce

Jídla z jednoho pekáčku jsou již dlouhou dobu velmi oblíbená. Většinou tak upravujeme mleté maso na mnoho způsobů. Zde je zapečené v rajčatovém pyré, které nám přiblíží středomořskou kuchyni, jejímž základem právě passata je.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 60 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

8. 11. 2023 10:28

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie4 234 kJ / 1 012 kcal
Bílkoviny85,08 g
Tuky20,58 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 379 mg
Sodík 380 mg
Sůl1,03 g
Sacharidy117,13 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: iStock , upraveno dle chuti a možností.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso, rýže dlouhozrnná, česnek, cibule, sůl, pepř mletý, vejce, passata rajčatová, vývar masový, cukr, česnek sušený, omáčka worcesterová

TopRecepty.cz

Masové koule s rýží pečené v omáčce

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n5gZl