Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou

Hrušky jsou často opomíjeným ovocem. Je to velká škoda, protože hrušky jsou zkrátka báječné ovoce. Mají vynikající chuť, která se hodí do mnoha dezertů a navíc jsou velmi zdravé.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

19. 11. 2023 10:23

Suroviny pro 1 plech

1 plech

plech 32 x 23 cm

Nutriční hodnoty

Energie16 793 kJ / 4 014 kcal
Bílkoviny62,81 g
Tuky229,71 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 1,27 g
Sodík 608 mg
Sůl1,44 g
Sacharidy410,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Inspirace : Proženy.cz , upraveno dle potřeby

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

21. 11. 2023 22:19

Hella: :-)<3 Moc děkuji za komentář, já mám hrušky daději než jablka, koláč měl velký úspěch . Přeji krásný večer :-K

Hella Hella (moderátorka)

20. 11. 2023 21:32

Už při pohledu na krásnou fotku se sbíhají sliny. Určitě to vyzkouším, hrušky máme moc rádi!

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, máslo, sůl, voda, bílek, hruška, smetana zakysaná, žloutek, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, máslo, cukr krupice, cukr vanilkový, mouka hladká, skořice, cukr moučkový

TopRecepty.cz

Křehký hruškový koláč s krémem a drobenkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v28QV