Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu

Vepřový flamendr je jednoduché, rychlé a nenáročné jídlo, které bude chutnat nejen pamětníkům. Díky rychlé přípravě se hodí jak na oběd, tak ale i na večeři. Vhodná je bramborová příloha, kterou každý zvolí podle své chuti. U mnohých to budou malé bramboráčky.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 15 min

20 min (5 min příprava + 15 min tepelná úprava)

20. 12. 2023 09:52

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 290 kJ / 1 025 kcal
Bílkoviny101,85 g
Tuky45,24 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 207 mg
Sodík 1,25 g
Sůl3,40 g
Sacharidy48,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tento recept si určitě mnozí z vás pamatují z mládí mám ho v sešitě receptů už téměř 50 let.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

21. 12. 2023 16:34

Maruško,dobrota:yes:S chutí bych si nabídla:-KManžel má k tomu raději křupavé bramboráčky,ale já mám ráda i ty opečené brambory<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: kýta vepřová, sůl, pepř mletý, škrob bramborový, sádlo, cibule, kečup sladký, omáčka worcesterová, feferonka, kapie sterilovaná, žampióny

TopRecepty.cz

Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY26j