Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Batátová polévka s paprikou

Zeleninové polévky lze připravit z různých druhů zeleniny, můžete vyzkoušet i batátovou. Batáty vzhledem i chutí připomínají brambory, jsou ale výživnější a lépe zasytí. Místo bujónu můžete do polévky použít osolený domácí zeleninový vývar, při jeho přípravě se zelenina využije beze zbytku.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 30 min

40 min (10 min příprava + 30 min tepelná úprava)

22. 12. 2023 13:58

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 999 kJ / 478 kcal
Bílkoviny6,14 g
Tuky32,57 g
Vláknina16,52 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 106 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy35,29 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: batáty, mrkev, paprika čerstvá červená, cibule červená, česnek, bujón zeleninový, olej olivový, voda, pepř cayenský, smetana zakysaná

TopRecepty.cz

Batátová polévka s paprikou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/82Mzj