Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Treska na bylinkách s lehkým salátkem

Filety z aljašské tresky připravíte za pár minut. Ochuťte je rafinovaně směsí z olivového oleje a šťávy z více druhů citrusů, navíc přidejte lehounkou zeleninovou oblohu. Pak už si jen vychutnávejte luxusní pokrm.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 10 min

25 min (15 min příprava + 10 min tepelná úprava)

11. 12. 2023 17:22

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 826 kJ / 1 632 kcal
Bílkoviny6,50 g
Tuky160,82 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 41 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

  1. TIP Už jste jedli svíčkovou z ryby? Jedná se o tu nejlahodnější část filety. Maso je velmi křehké a šťavnaté.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: treska aljašská, olej olivový, máslo, citron, pomeranče, limetka, cuketa, ředkev, salát, rajče cherry, pažitka, tymián, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Treska na bylinkách s lehkým salátkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/v2875