Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát
Připravte si osvěžující bavorský bramborový salát jako skvělou alternativu majonézových salátů. Vhodně ho doplňuje pečeně připravená po bavorském způsobu obalená v křupavém těstíčku.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 369 kJ / 2 478 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 276,37 g |
Tuky | 58,79 g |
Vláknina | 27,15 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 198,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento salát můžeme dělat v různých obměnách, např. s ředkvičkami, s opečenými houbami atd. Můžeme také přidat nasekanou petrželku nebo pažitku.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 1. 2024 15:15
29. 1. 2024 11:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 10 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 11 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 12 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 19 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 7 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 7 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 7 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 7 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 8 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 8 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 10 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 10 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak pěstovat bazalku. Oblíbená aromatická bylinka je královnou voňavé kuchyně
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
Teď vaří děda: Vepřový řízek v česnekovo-sýrovém těstíčku je šťavnatý a krásně voní česnekem
Další recepty
Suroviny: brambory, okurka salátová, sůl, pepř mletý, cibule, kapie sterilovaná, vývar drůbeží, sůl, chilli, cukr, ocet, hořčice pikantní, olej olivový, pečeně vepřová, sůl, olej, vejce, mléko, mouka hladká, sůl, pepř mletý, česnek, rozmarýn, olej
Bavorská pečeně a bavorský bramborový salát
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pYkW2
2 názory