Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou

Ďobáčky jsou rostlinné nudličky s vysokým obsahem živin a jsou ideální 100% rostlinnou náhradou masa. Jsou pikantní chuťovkou vhodnou do studené i teplé kuchyně. Můžete je podávat třeba s listovými koláčky.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 65 min Doba přípravy: 35 min Doba tepelné úpravy: 30 min

65 min (35 min příprava + 30 min tepelná úprava)

29. 1. 2024 00:45

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 314 kJ / 314 kcal
Bílkoviny16,41 g
Tuky23,23 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 277 mg
Sodík 405 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy8,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Suroviny: ďobáčky, žampióny, sůl, pepř mletý, vývar masový, omáčka sojová, omáčka worcesterová, těsto listové, cibule, olej, cuketa, paprika, vejce, sůl, pepř mletý, sýr nastrouhaný, máslo

TopRecepty.cz

Ďobáčky se žampiony a koláčkem se zeleninou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qxlW2