Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečená červená řepa a mrkev s medem

Dobře uskladněná kořenová zelenina může být i k jaru skvělá příloha. Upečte ji k masu, nebo ji zkuste pro jednou samotnou, jako bezmasý pokrm. Třeba s jogurtovým nebo smetanovým dipem. Maso vám pak dozajista chybět nebude.

Hodnocení receptu je 5,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 40 min

50 min (10 min příprava + 40 min tepelná úprava)

28. 3. 2024 22:22

Suroviny pro 2 porce

2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie580 kJ / 139 kcal
Bílkoviny0,63 g
Tuky0,10 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 43 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy33,06 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

29. 3. 2024 08:30

:-)<3:yes::yes: jednoduché a moc dobré :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

29. 3. 2024 00:04

Pečená kořenová zelenina je luxus na talíři! A vpodstatě za pár korun. Dobrá volba na lehký oběd!:-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mrkev, řepa červená, med, ocet vinný bílý, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Pečená červená řepa a mrkev s medem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QW7nL