Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Květáková fritáta

Frittata (po domácím fritáta) je jídlo, které připravíte v řádu několika minut. Bude výborným skromným obědem, nebo lehkou večeří. Můžete-li, použijte čerstvá domácí vejce, pokrm bude krásně žlutý s barevnou mozaikou vložených surovin.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 30 min

50 min (20 min příprava + 30 min tepelná úprava)

17. 4. 2024 09:54

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 319 kJ / 1 988 kcal
Bílkoviny86,97 g
Tuky166,87 g
Vláknina4,00 g
Cholesterol 1,46 g
Sodík 1,54 g
Sůl3,72 g
Sacharidy32,68 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

18. 4. 2024 07:59

Dobrota veľká, ideálny recept na remosku.

Marie Svarcova Marie Svarcova

18. 4. 2024 07:13

:-)<3:yes::yes: Je to moc dobré, znám a dělávám. :-K

U nás teda moc květák nejede, ale v této kombinaci věřím, že i jeho chuť splyne s ostatními :-D

Wikki

17. 4. 2024 15:39

To bude dobrota, něco pro mě.:yes:

RubyRom RubyRom

17. 4. 2024 11:17

zuzi777a: Děkuji :-K

zuzi777a zuzi777a (moderátorka)

17. 4. 2024 10:10

Dobrota! Dala bych si. :-*

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: květák, kapie, cibulka jarní, vejce, smetana 33%, sýr gouda, sůl, pepř mletý, česnek, máslo

TopRecepty.cz

Květáková fritáta

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pY296