Pivní bůček na způsob rillettes
Vepřová pochoutka, typická pro francouzskou kuchyni, to jsou rillettes! Aby se maso krásně rozpadalo a všechny ingredience se prolnuly, doporučujeme vařit v tlakovém nebo pomalém hrnci. Nepoužívejte ale tmavé pivo - je sladké, ani Plzeň - je hořká.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Nutriční hodnoty
Energie | 21 122 kJ / 5 048 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 125,38 g |
Tuky | 485,48 g |
Vláknina | 10,24 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 5,30 g |
Sůl | 12,80 g |
Sacharidy | 29,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Množství sádla si upravte podle sebe. Já jsem měla hodně libový bůček. A aby se maso krásně roztíralo je tam sádlo třeba. Pomazánku mažeme na dobrý čerstvý chleba a ozdobíme cibulí nebo pažitkou. Dělám ji když máme různé posezení. Je to pomazánka rychle mizející ze stolu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 5. 2024 19:44
6. 5. 2024 07:35
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 14 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 15 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 18 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tvarožník s drobenkou
8181bartova uvařila před 5 hodinami
Předjarní bramborový salát
Marvi uvařila před 6 hodinami
Špenátové palačinky s tvarohem
bajcurka uvařila před 7 hodinami
Salát Coleslaw
Komtesina uvařila před 8 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Madmaus uvařila před 8 hodinami
Ovesné sušenky s jablky
_Bea_ uvařila před 8 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Astonka uvařila před 8 hodinami
Dršťková polévka I
vladhn uvařil před 10 hodinami
"Tiramisu" po česku
projach uvařila před 10 hodinami
Kynuté buchty, plněné marmeládou
Anet1000 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Přemek Forejt slibuje, že uvaří v každé domácnosti: Naučím tě neskutečný vychytávky, říká slavný šéfkuchař
Jak správně usmažit cibuli dosklovita, dorůžova či dočervena? Začátečníkům video napoví, jak postupovat
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Další recepty
Suroviny: bůček, cibule, česnek, pivo světlé, sádlo, paprika sušená sladká, sůl, pepř mletý, vývar masový
Pivní bůček na způsob rillettes
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/KrQ7l
2 názory