jméno:   heslo:   pamatuj  
Více než  37 000  receptů

Játrový špíz v parním hrnci

Játrový špíz v parním hrnci
jatra
nahoru
Játrový špíz v parním hrnci Játrový špíz v parním hrnci Játrový špíz v parním hrnci Játrový špíz v parním hrnci Játrový špíz v parním hrnci Játrový špíz v parním hrnci Játrový špíz v parním hrnci
dolu
Přidat fotku
Přidat
fotku
Přidat k oblíbeným
Přidat
k oblíbeným
Podobné recepty
Podobné
recepty

Tisknout
recept
Doporučit recept
Doporučit
recept
Poznámka
Moje
poznámka
Přidat na Facebook
Přidat
na Facebook


Kategorie receptu Kategorie receptu: Drůbeží maso
Doba přípravy Doba přípravy: 1apulhod.
Počet porcí Počet porcí: 4

Suroviny:

500 g drůbežích jater
200 g vepřového nebo kureciho masa
cibule
zampiony
paprika cerstva cervena
kousek slaniny
olej
grilovaci koreni

Postup přípravy receptu

Nakrajime jatra a maso na kousky asi vite jak velke kdyz delate spiz .cibuli nakrajet na 4dily a papriky na kousky vetsi aby sli napichovat a slaninu neboli spek taky na kousky ty se tam davaji jen aby to nebylo tak suche.Ale snist to muzete taky kdo to ma rad.Ted postupne napichuji na spejle stridave jak je libo.Na spejle proti protoze parni hrnec je z umele hmoty tak aby se neposkodil a taky proto ze spejli si ulomim podle velikosti nadoby.Tak to ted posypeme ze vsech stran dobrym grilovacim korenim ,.Avlozime do nadoby v parnim hrnci .me to vychazi 4kusy do jedne nadoby tak mam obsazene dve nadoby tudiz dve patra.A to neni konec naskrabu k tomu brambory nakrajim na pulmesicky a vlozim do posledni nadoby muze byt klidne plna udela se to i tak.Posypuje taky soli a grilovacim korenima taky treba nejakou cerstvou nati,petrzel.celer.jakou zrovna mame na zahradce.Tak a ted to hlavni .dolu dame nadobu s bramborama nad to ty dve se spizy.a pokapeme tu horni olejem krasne nam stece pres vsechny naboby na parnim hrnci.Dame viko nastavime tak 30az40minut a uz to jede.Podavame na talir s tatarkou.kecupem.a veskerou zeleninou co doma najdeme.Dobrou chut.

Poznámka

Snad jsem to napsala srozumitelne recept jsem nekde cetla na internetu.

Autor Autor: (ilona)
Datum vložení Datum vložení:
5 kladných hodnocení udělit kladné hodnocení - udělit kladné hodnocení

Komentáře k receptu "Játrový špíz v parním hrnci"

autor: Saša (neregistrovaný/á)
vloženo: 29.08.2014 20:23:22   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já bych takový starosti neměl,kdybych viděl tu špínu kolem do kola.
Asi bych spíš se zajímal o nějaký dobrý čistící prostředek.smajlik

autor: Marsi Mesi
vloženo: 17.05.2013 22:44:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Já tedy parní hrnec nemám, ale ten recept si ukládám, protože špíz vypadá opravdu moc dobřesmajlika posílám bodíkasmajliksmajlik

autor: alca2
vloženo: 17.05.2013 20:24:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

faraonka:těstoviny jsem ještě nezkoušela, ale rýže je výborná - klasicky na hrnek rýže jeden a půl hrnku vody, lžičku soli, kapku oleje a my jsme zvyklí hřebíček a příp. kousek cibule. Zapnu na 35 min. Po ukončení ještě ochutnám, zda je opravdu hotová.

autor: faraonka
vloženo: 21.12.2009 21:14:19   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Urcite me to chutna a brambory nejvic

autor: simko.jit
vloženo: 21.12.2009 20:59:42   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

smajlik zatím se pořád parnímu hrnci bráním. ale - pro žlučnikáře a dietáře - určitě neocenitelná věc.smajlik

autor: faraonka
vloženo: 21.12.2009 20:57:36   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Ne ta ruze u dcery na zahrade kupodivu ji tam maji 3rok a moc se o ni nestaraji.ja jim odtrhavam jen odkvetle kvety.

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2009 20:23:35   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Mě taky ne, ale teď odbočím od vaření,jestli můžu, jak máte v záhlaví u profilu tu růži, to pěstujete opravdu Vy? Pokud Vás do března nenaštvu svými komentáři, tak bych přijel na školení o růžích. Mám to k Vám asi 25 km.Je to na Vás. Díky

autor: faraonka
vloženo: 21.12.2009 19:55:41   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

samouku je to dobry nazor ja jsem to zkousela a nepovedlo se ani ryze ani testoviny

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2009 19:46:51   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Faraonko, máte pravdu, s rýží a těstovinami je moc sr...Ty se do pařáku nehodí.Na to je lepší tzv.rýžovar, tam uvaříte prakticky zeleninovou rýži i rizoto a na těstoviny je ideální hrnec s vodou. Je to ovšem jen můj názor.

autor: Amira
vloženo: 21.12.2009 19:09:06   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

faraonko, vpravo nahoře u receptu je mezi jinými ikonka foťáčku, přes ni ty další fotky určitě vložíš.

autor: faraonka
vloženo: 21.12.2009 19:06:53   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Chtela jsem dat vice fotek ale nejde to dam to k memu profilu

autor: faraonka
vloženo: 21.12.2009 19:05:58   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Jeste jsem v mych poznamkach nasla .Muz v domacnosti-recepty parni hrnec podle toho jsem delala ty knedliky .Taky to tam vlozim az zdokumentuji.A jeste tu mamVareni.cz_varime v pare -tam jeto popsane perfektne.Jak pise samouk jde v tom vse akorat tastoviny se mi moc nevedly trvalo to dyl nez kdyz je varite ve vode .Ryze taky je tam jeste takova misticka n ryzi ale podle me je mala tak na 1az2 porce.Jinak hlavni nadoby co vidite na obrazku tak maji dirky proto je na ryzi jina nadobka ktera se vklada do te dirkate ale jak rikam je mala.Ale muze se nahradit vetsi jakakoliv ale plasova,nebot teplota pary je vysoka.

autor: Amira
vloženo: 21.12.2009 19:05:48   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Taky mám parní hrnec a je to fakt dobrý pomocník. Vařim v něm jako samouk i knedlíky, brambory ani nesolím a jsou skvělé. Dobře popsáno je to tady
http://www.potravinova-alergie.info/clanek/parni-h...

autor: Eliza
vloženo: 21.12.2009 18:59:27   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Moc děkuji za odpovědi smajlik. Já nevím proč, ale měla jsem pocit, že je to na vaření rýže. smajliksmajlik Tak jsem ráda, že vím, že je to dobrá věc. Díky. smajlik

autor: faraonka
vloženo: 21.12.2009 18:57:10   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Devcata zadejte si parni hrnec recepty aje tam toho hodne

vloženo: 21.12.2009 18:55:15   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Tak to se mi fáákt líbí!! Faraonko, já chci taky nějaké recepty na parní hrnec! Třeba si ho pořídím!smajliksmajlik

autor: samouk (neregistrovaný/á)
vloženo: 21.12.2009 18:52:52   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Elizo, pokud Vám mohu odpovědět, tak parní hrnec vaří v páře,což je jasné už z názvu.Tím Vám to nechci vysvětlovat.Ale vaří naprosto dietně maso,rýži,zeleninu,ryby,brambory a uchová většinu vitamínů.Můžete v něm vařit - věci najednou, podle typu 3-4 patra(vůně se nesmíchají.Já v něm vařím i kynuté nebo houskové knedlíky. Houskové knedlíky se nerozvaří,neprasknou a vyběhnou,i když droždí moc nefunguje.Podle mne stojí za to.

autor: faraonka
vloženo: 21.12.2009 18:51:26   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

No je to dobra vec dolu se dava voda tak se vse dela v pare okorenit se da na taliri setri spise energii protoze jek vidis tak je to v jednom jako3 v jednom .najdu ti to na internetu i recepty a poslu ti to ja jsem delala i knedliky kynuty v tom a jsou bezva vzdy se povedou.I file ale ty bramboty a zelenina veskera je nejlepsi.

autor: Eliza
vloženo: 21.12.2009 18:35:45   Nahlásit komentář administrátorůmreagovat

Faraonko, prosím tě, k čemu je ten parní hrnec? Když si zadám to heslo na internetu, vyjede mi spousta nabídek, ale žádná charakteristika.
Chápu dobře, že jakoby šetří čas, protože připravuje všechny chody najednou, nebo má další výhody (případně nevýhody)?


Přidat komentář

Komentáře/příspěvky se na stránkách zobrazí až po jejich ověření. To probíhá tak, že Vám na vyplněnou e-mailovou adresu zašleme e-mail, ve kterém je třeba kliknout na odkaz. Poté se Váš komentář/příspěvek zobrazí na webových stránkách. Dokud nedojde ke změně IP adresy, tak z daného zařízení (počítač, tablet, mobilní telefon) můžete psát další komentáře/příspěvky bez ověření.


Vaše jméno:
Váš e-mail:
Komentář:
smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík smajlík
Pokud chcete přidat odkaz, klikněte na tlačítko a vložte www adresu.

Tématické fráze

recepty parním hrnci recepty pro parni hrnec maso v paře co se da vařit v parním hrnci jatrovy spiz jak se vaří v parním hrnci v parním hrnci drůbeží maso charakteristika vaření těstovin v parním hrnci jak se vaří těstoviny v parním hrnci kuchařka k parnímu hrnci špíz játra spizy v parnim hrnci recepty v parním hrnci vaření ryže v parním hrnci játra v parním hrnci recepty vaříme v rýžovaru špízy v hrnci parní kuchařka rýžovar recepty špíz v parním hrnci játrové špízy parním hrnci vaření dietně kynuté knedlíky v parním hrnci jak vařit těstoviny v parním hrnci rýžovar charakteristika drůbežího masa recepty rýžovar názory na parní hrnci parní hrnec recepty parni hrnec jatra recepty pro ryzovar těstoviny v parním hrnci recepty k parnimu hrnci jatra varena v pare vaření v parním hrnci recepty pro rýžovar rýžovar recept recepty na rýžovar recepty v parním hrnci kuchařka vaření v rýžovarech varime v parnim hrnci




Náhodný článek


Registrace

Nejnovější recepty


Informace

Nové recepty e-mailem

Zasílání nových receptů na Váš e-mail.





Copyright © 2008 - 2014 www.toprecepty.cz | Šíření obsahu těchto stránek je bez písemného souhlasu autorů zakázáno.

Partneři: Dobré Recepty | Videorecepty | Máminy recepty               PHP: www.j-soft.cz | Obecné podmínky | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty