Zapečený bramborák se sýrem a medvědím česnekem
Recept ještě nebyl hodnocenVečeře pro dva, připravená v mikrovlnné troubě nebo klasicky. Ochucené brambory, sýr a příchuť medvědího česneku zaujmou. Když čas chvátá, hodí se jídlo z jednoho…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Večeře pro dva, připravená v mikrovlnné troubě nebo klasicky. Ochucené brambory, sýr a příchuť medvědího česneku zaujmou. Když čas chvátá, hodí se jídlo z jednoho…
Večeře pro dva, připravená v mikrovlnné troubě nebo klasicky. Ochucené brambory, sýr a příchuť medvědího česneku zaujmou. Když čas chvátá, hodí se jídlo z jednoho…
Do pekárne vložíme suroviny v uvedenom poradí a spustíme program START (pekáreň ETA).Keď pekáreň cesto domieša a začína kysnúť, vybereme ho von a vyvaľkáme na dĺžku…
Králičí maso je odborníky hodnoceno jako jedno z nejkvalitnějších vůbec. Podle zdejšího receptu zužitkujete maso ze hřbetu i králičí játra, ze kterých připravíte…
Sytá hustá polévka nás přenese do kraje vonícího levandulí. Chuť si sami upravíme podle druhu přidaného oblíbeného koření. Brambory a fazole nás dokonale zasytí tak, že…
Do uzavíratelné misky 600 ml dáme jogurt, sůl, pepř a přidáme nakrájené maso na velikost soust. Dobře promícháme a necháme klidně přes noc v lednici nebo alespoň 1…
Jarní polévky jsou zpravidla plné zeleniny a skvělé chuti. V tomto receptu přinášíme po česneku lehce pikantní květákovou polévku s bramborami a bylinkami. Je rychlá,…
Sladké lívance zná snad každý, ale jejich slanou obměnu? Vyzkoušejte si doma připravit slanou variaci na oblíbený sladký pokrm z mrkve, jejíž příjemně sladká a kořeněná…
Není hamburger jako hamburger. Tento kousek je zcela vegetariánský a nechává prostor vyniknout jiným surovinám, než je maso. Do domácí kynuté bulky tak přistane…
Sušené houby předem namočíme.Cukety omyjeme, odkrojíme konce a i se slupkou nakrájíme na kostky, které vložíme do hrnce. Totéž uděláme s mrkví, zalijeme vodou, osolíme…
Je to tak, klasický hamburger nemusí hned znamenat, že jde o nezdravé jídlo. S tímto receptem si můžete dál držet svoji štíhlou linii a přitom se skvěle najíst. Maso i…
Rajčátka překrojíme na půlky nebo čtvrtky. Česnek rozdrtíme hranou nože, nasekáme a přidáme k rajčatům.Osolíme, opepříme čerstvě namletým pepřem a přidáme bazalku,…
Lasagne "nastavené" cuketou si nic nezadají se svou plnokrevnou předlohou. Naopak - menší množství těstovin ve prospěch cukety toto jídlo významně odlehčí. Cuketa…
Velkou cuketu, která má ale ještě měkká jadérka, lze využít do posledního kousku. Zatímco pevnou část připravíte třeba v kombinaci s masem, střed zužitkujete na chutnou…
Těstoviny uvařte ve velkém hrnci slané vroucí vody. Poté je nechte důkladně odkapat.Pak je dejte do velké salátové mísy a lehce promíchejte s polovinou oleje.Dejte…
Vepřové nožičky důkladně očistíme, omyjeme a dáme vařit do osolené vody. Přidáme bobkový list, nové koření a vaříme, dokud úplně nezměknou.Poté je vyndáme a podélně…
Když se řekne burger, každý si jistě představí kulatou placku mletého masa pečenou na grilu nebo na pánvi. Avšak nemusí tak tomu být. Tyto zdravější burgery jsou s…
Mangold umyjeme, osušíme, 2 kusy dáme na seba a poskladáme v rukách na menší "balíček", do každého dáme niekoľko plátkov cesnaku.Syr prekrájame na menšie kúsky, aby sme…
Drobně nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém oleji a necháme vychladnout.Maso nakrájíme na kousky a umeleme.K masu přidáme zchladlou osmaženou cibuli, přidáme…
Nejdříve nakrájíme lilek na 1cm kolečka, osolíme a necháme vypotit. Rovněž dáme vařit rýži do osolené vody.Cibulku nakrájíme najemno a osmažíme na pánvi s troškou oleje…
Dostal se k vám čerstvě chycený kapr? Poděkujte šikovnému rybáři a připravte mu za odměnu kapří karbanátky. A protože už je sezóna cuket, přidejte ji do připravovaného…
Houby, které rostou kolem svátku 28. září. Řeč je samozřejmě o václavkách a pokud mezi vaše oblíbená jídla patří guláš, tak ho z nich můžete připravit. Hustý guláš,…
Neoloupanou cuketu nakrájíme na kostičky nebo nahrubo nastrouháme, můžeme udělat napůl obojí. Mrkev taky nastrouháme, brambory nakrájíme na kostky a cibuli s česnekem…
Nejlépe den předem přes noc namočíme kroupy, nebo alespoň na cca 2-3 hodiny. Pak je uvaříme doměkka.Na oleji zpěníme bílé části cibulek a na jemné plátky nakrájený…
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 19. 5. 2024 10:00
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Krušovické vepřové plátky se opékají na sádle a podlévají pivem, jsou neuvěřitelně šťavnaté a díky chilli papričce i lehce pikantní
Kdy sklízet cukety: Jak poznat jejich zralost a proč je nenechat přerůst
Jak poznat dobrý meloun? Plnou zralost a tak akorát sladkou chuť prozradí tvar plodu, barva slupky i pravidelnost pruhů