Mramorové brownies
Recept ještě nebyl hodnocenČtvercovou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Do jedné mísy nalámeme tmavou čokoládu a do druhé bílou. Ke každé přidáme 1/2 másla a rozpustíme ve vodní lázni. Do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čtvercovou formu vymažeme máslem a vysypeme moukou. Do jedné mísy nalámeme tmavou čokoládu a do druhé bílou. Ke každé přidáme 1/2 másla a rozpustíme ve vodní lázni. Do…
Čokoládu buď milujete nebo ji opravdu nemusíte. Pokud patříte do tábora čokoholiků, je tento dort pro vás to pravé čokoládové. Spojení kvalitní čokolády se smetanovou…
Čokoládu buď milujete nebo ji opravdu nemusíte. Pokud patříte do tábora čokoholiků, je tento dort pro vás to pravé čokoládové. Spojení kvalitní čokolády se smetanovou…
Smícháme sypké suroviny, pak přidáváme tekuté. Vše se smíchá dohromady, nalejeme na plech s vyšším okrajem. Nakonec posypeme zdobením.....Plech si vymažeme a vysypeme…
Sladká čokoládová pěna, doplněná o mátovou drť lehce větrové chuti, vás příjemně osvěží a v ústech se jen rozplyne. Nadýchaná pěna bude ideální sladkou tečkou za…
Na první pohled jednoduché, ale rafinovaně dochucené, cupcakes s ořechovým krémem se budou na tácku vystavovat jenom chvilku. Po první ochutnání začnou bleskurychle…
Máslo a čokoládu rozpustíme ve vodní lázni. Všechny suché ingredience smícháme. Řepu společně s olejem a rozinkami, namočenými v rumu, umixujeme v mixéru dohladka.V…
Všechny suroviny smícháme dohromady a tvoříme lžičkami malé placičky, které vyskládáme na pečící papír a pečeme cca při 170 stupních asi 20-30 minut, dokud nejsou…
Cukr utřeme s máslem, přidáme žloutky a vyšleháme do hladké pěny, poté přidáme mouku s kypřícím práškem a kakaem. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do těsta.…
Kruhovou dortovou formu s odnímatelným dnem vymastěte a dno vyložte pečicím papírem. Troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 °C. Čokoládu nalámejte do kastrůlku,…
Kruhovou dortovou formu s odnímatelným dnem vymastěte a dno vyložte pečicím papírem. Troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 °C. Čokoládu nalámejte do kastrůlku,…
Máslo rozehřejeme a necháme vychladnout. Všechny suroviny smícháme dohromady, červené víno až naposledy. Nalijeme do formy vysypané hrubou moukou a dáme péct na 180°C…
Tri lyzice hnedeho cukru nasypeme do kastrola dame zohrievat a urobime karamel. Hotovy karamel vylejeme na papier na pecenie a rozotrieme. Ked stuhne, nalameme na male…
Připravte si první korpus. Arašídy rozmixujte najemno. Vyložte formu pečícím papírem. Troubu předehřejte na 180 ⁰C. Vejce vyšlehejte s cukrem do husté pěny. Do mísy…
Korpus: Suché suroviny řádně promícháme, přidáme tekuté a vajíčka, promíchme a nalijeme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme asi 25 - 35 minut na 160°C. Než se…
Máslo a cukr utřeme v míse do pěny. Vmícháme vejce, potom ovesné vločky, mléko a vanilkové aroma. Chvíli třeme, potom přidáme mouku, kakao a kypřicí prášek a vypracujeme…
Čokoládu rozehřejeme ve vodní lázni a necháme ji vychladnout na pokojovou teplotu. Bílky se solí vyšleháme do tuhého sněhu. Přidáme cukr a škrob, dobře zašleháme. Pak už…
Dortovou formu 24 - 26 cm vymažeme máslem. Troubu předehřejeme na 160 st. Čokoládu, máslo a mléko rozpustíme v misce ve vodní lázni, necháme zchladnout.Mouku s práškem…
Dortovou formu 24 - 26 cm vymažeme máslem. Troubu předehřejeme na 160 st. Čokoládu, máslo a mléko rozpustíme v misce ve vodní lázni, necháme zchladnout.Mouku s práškem…
Všechny suroviny na křehké těsto odměříme do mísy a hnětačem zpracujeme. Koláčovou formu (nebo jakoukoliv jinou, vhodnou k pečení) vymažeme máslem,, vysypeme hrubou…
Sypké suroviny smícháme v míse. Změklé máslo zapracujeme do směsi. Při hnětení těsta přidáme lžíci mléka. Troubu předehřejeme na 180 °C. 2 plechy vyložíme pečícím…
Kruhovou dortovou formu s odnímatelným dnem vymastěte a dno vyložte pečicím papírem. Troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 °C. Čokoládu nalámejte do kastrůlku,…
Kruhovou dortovou formu s odnímatelným dnem vymastěte a dno vyložte pečicím papírem. Troubu předehřejte na 160, horkovzdušnou na 140 °C. Čokoládu nalámejte do kastrůlku,…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno 12. 5. 2024 11:58
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Recepty z Chorvatska: Komikša pogača je koláč plný šťavnaté cibule a rajčat, výtečnou chuť doplňují také slané sardelky
Meloun jako super potravina: Posiluje imunitu, chrání kůži a pomáhá hubnout!
Jak připravit pečivo do velikonoční nádivky? Dokonalý výsledek zaručí osmahnutí a správné dochucení