Zázvorovo-medové jáhly s chilli brokolicí a kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenPšeno (Jáhly): Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nasekaný zázvor a krátko orestujeme. Vložíme pyré, horúcou vodou sparené pšeno, osolíme a okoreníme. …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 611 kJ / 385 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,50 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 3,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 5,00 g |
–– polynenasycené | 7,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 35,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Pšeno (Jáhly): Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu, pridáme nasekaný zázvor a krátko orestujeme. Vložíme pyré, horúcou vodou sparené pšeno, osolíme a okoreníme. …
Bulgur vsypeme do mísy, zalijeme vařící vodou, promícháme a zakrytý necháme asi 15 minut stát. Aby bulgur nezchladl moc rychle, je dobré pro udržení tepla mísu obalit…
Hustý a sytý houbový guláš z podzimních václavek má díky feferonce velmi pikantní chuť. Guláš podáváme s knedlíkem a na talíři jednotlivé porce ozdobíme cibulí,…
Drůbeží játra silně obalíme ve sladké paprice a mouce. Na tuku postupně osmažíme na mírném plameni na pánvi a odkládáme zvlášť do hrnce pod pokličku, aby játra zůstala…
Pretože máme veľa podpňoviek (václavek) a nie je ich už kam dávať a nestíhame jesť, používám na varenie len klobúčiky a nožičky som použila na hubové korenie. Nožičky…
Mäso zmiešame s vajíčkom, narezanou cibuľou, prelisovaným cesnakom, rozdrvenými feferónkami, rascou, vňaťou, korením a soľou. Z masy robíme valčeky s priemerom cca 3…
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Královské chutě: Princezna Margaret, sestra britské královny, si oblíbila speciálně připravovaný biftek. Jak na něj?
Tři nepečené čokoládové dezerty nejen na Valentýna: Lahodný dort, rumem vonící sladké kuličky a božsky chutnající pohár
Rumunsko: V zemi hraběte Drákuly si pochutnávají na sarmale s mămăligou. Takhle jednoduše se tohle jídlo dělá