Italský salát po česku
Recept ještě nebyl hodnocenBagetu (housku, toastový chléb) nakrájíme na kostičky a opečeme na jedné lžíci oleje. Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, posypeme grilovacím kořením, pokapeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 93 kJ / 22 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,16 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,14 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Bagetu (housku, toastový chléb) nakrájíme na kostičky a opečeme na jedné lžíci oleje. Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky, posypeme grilovacím kořením, pokapeme…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Nebezpečný hit mezi školáky: Energetický nápoj má tolik kofeinu jako tři espressa, dětem hrozí arytmie, varuje odborník
Slepé myši: Na jednoduchou regionální specialitu z Vysočiny stačí jen brambory a česnek, hravě ji zvládne i kuchařský začátečník
Zkušený rybář na videu ukazuje, jak zbavit kapra šupin jen pomocí nože a bez nepořádku po celé kuchyni: Chce to čistý řez