Vinná klobása na černém pivě
Recept ještě nebyl hodnocenVinnou klobásu naporcujeme, stočíme do šneka (množství vyjde asi na 4 ks), sepneme špejlí skrz a krátce smažíme na oleji. Pak šneky vyskládáme do pekáče.Na pánvi…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do šneka (množství vyjde asi na 4 ks), sepneme špejlí skrz a krátce smažíme na oleji. Pak šneky vyskládáme do pekáče.Na pánvi…
Klobásu rozdělte na 3 díly a každý kousek stočte do pevného šneka a propíchejte špejlí. V remosce nechte rozpálit sádlo, na kterém osmahnete klobásy z každé strany 3…
Klobásy svineme do spirálek a ty spíchneme párátky. Všechny suroviny na marinádu smícháme.Klobásy potřeme marinádou a vložíme na plech s pečícím papírem do…
Vykostěné krůtí stehno rozprostřeme, naklepeme, osolíme, opepříme. Vinnou klobásu vytlačíme ze střívka na maso, rovnoměrně rozetřeme. Poklademe zeleninou (měla jsem…
Na 1 PL sádla osmahneme cibuli, česnek a cukr, necháme zkaramelizovat, přidáme červenou papriku. Na tento základ dáme zelí a chvilku dusíme.Zapneme troubu na 190 °C.…
Z klobásy vymačkejte po malých částech obsah a zformujte do knedlíčků, jde to snadno.Na oleji nebo sádle orestujte nadrobno nakrájenou cibuli, zasypte ji moukou a…
Křidýlka omyjeme a odřízneme kůži, aby vznikla kapsa. Pak si uděláme náplň. Na oleji zesklovatíme cibuli, přidáme slaninu, česnek, vinnou klobásku vymačkáme ze střívka…
Vinnou klobásu naporcujeme, stočíme do tří šneků, sepneme špejlí a z obou stran krátce osmažíme na oleji.Šneky vyskládáme do pekáče. Na pánvi osmahneme slaninu…
Ať už vaříte vývar nebo hustou zeleninovou či luštěninovou polévku, výsledek by měl nejen skvěle chutnat, ale také zasytit. Knedlíčky jsou rychlou, levnou a vítanou…
Z vinné klobásy uděláme kratší klobásky a to tak, že otáčíme několikrát ve stejném směru a poté odstřihneme (z toho jsem měla trochu strach, ale bylo to v pohodě).Každou…
Na rozválený plát těsta rozetřeme kečup, posypeme česnekem, stočíme vinné klobásy, mezi klobásy dáme šunku, slaninu, posypeme nivou a hustě strouhanou cihlou. Dáme do…
Do zapékacího pekáče dáme rozehřát sádlo, z vinné klobásy si uděláme šneky, které zajistíme špejlí, trochu je okořeníme tymiánem a opečeme z obou stran jen mírně a…
Z vinné klobásy do misky vymačkáme vnitřek, přidáme vajíčko, nahrubo strouhaný sýr, pepř, popř. trochu soli, a nasekanou zelenou lahůdkovou cibulku. Přidáme na troše…
Vinnou klobásu zatočíme do spirálek, posypeme solamylem a přichytíme špejlemi.Vejce ušleháme s uzeným strouhaným sýrem, solí, kořením, bylinkami a hořčicí.Klobásku…
Klobásy rozdělíme na čtyři stejně velké díly, které stočíme do šneku, zpevníme párátky a osmažíme dozlatova z obou stran v pánvi nebo opečeme v troubě.Bulky rozkrojíme,…
Vinnou klobásu rozdělte na menší, asi 4-6 cm dlouhé klobásky. Na požadovaném místě je vždy několikrát zakruťte a oddělte nožem. Pórek nakrájejte na kolečka, kapustičky…
Klobásu vymačkat ze střívka, vmíchat koření, zahustit strouhanou houskou a tvořit knedlíčky. Zavařit je do vývaru - když vyplavou, jsou hotové.
Klobásu nastříháme ostrými nůžkami na malé kousky (jde to lépe než krájení nožem).Do větší mísy nebo igelitového sáčku nasypeme strouhanku nebo hrubou mouku (můžeme i s…
Do pekáčku dáme rajčátka, kečup, protlak, na větší kusy nakrájenou cibuli, česnek, vodu, osolíme a opepříme a promícháme.Klobásu rozdělíme na 6 stejně dlouhých dílků,…
Nejdříve si připravíme náplň - na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli a přidáme na tenké plátky nakrájené žampiony. Osolíme a opepříme a orestujeme.Zvlášť si dáme do…
Klobásu si stočíme do šneku, dáme na plech, podlijeme troškou vody a v troubě, vyhřáté na 180 stupňů zapečeme 15 minut. Pak plech vyndáme a na každého šneka dáme kupičku…
Krkovičku nakleme, osolíme, opepříme a z jedné strany potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a na ni šištičku z vinné klobásy, kterou si vymačkáme ze střívka. Zavineme…
Klobásku rozpůlíme a každou polovinu stočíme do šneku a zajistíme párátkem nebo špejlí. Papriky nakrájíme na poměrně velké kousky. Česnek podélně rozpůlíme, cibuli…
Pekáček vytřeme olejem, do něj poskládáme vinnou klobásu a dáme jí zapéct do vyhřáté trouby na 200°C, až bude do růžova.Mezi tím osmažíme na oleji cibulku do světlehněda…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno 11. 5. 2024 09:00
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Jak vařila moje babička v 60. letech: Nákupy v konzumu, mléko v bandasce a tahle nastavovaná kaše, to bylo naše dětství
Kolik stojí letošní cukroví? To kupované vyjde v nejvyšší kvalitě i na 1200 Kč za kilo. Známe ceny v supermarketu i u soukromníka
Roztroušená skleróza - nemoc, se kterou se dá žít aktivně