Halušky se zelím a uzeným masem
Recept ještě nebyl hodnocenBramborové halušky s uzeným masem a zelím jsou slovenská klasika, která zde dávno zdomácněla. Je to jídlo dobré, výživné a snadné na přípravu, kterou zvládne i naprostý…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bramborové halušky s uzeným masem a zelím jsou slovenská klasika, která zde dávno zdomácněla. Je to jídlo dobré, výživné a snadné na přípravu, kterou zvládne i naprostý…
Jednoduché a velmi chutné jídlo. Není třeba nic víc přidávat. Děláme v jednom pekáčku, který vymažeme sádlem, přidáme vepřovou kýtu, nakrájenou cibuli a dochutíme jen…
Klasická česká bramboračka patří mezi polévky, které se nikdy neomrzí, navíc její příprava není složitá. Kořenová zelenina, česnek, brambory a lesní houby jsou osvědčená…
Čím dál tím více lidí se zajímá o zdravou výživu, a tak se stále častěji v našem jídelníčku objevuje i dříve opomíjená pohanka. I když je při přípravě chleba z pohankové…
Kdo jednou zkusí domácí chleba, těžko se už bude vracet ke kupovanému. Při pečení provoní celý byt a kůrku si vypečete podle libosti, jak kdo má rád. Tento recept je z…
Bramboráky symbolizují tradiční českou kuchyni, která umí z několika základních surovin vykouzlit lahodné jídlo za pár korun. Pokud ale k bramborám přidáte i kysané zelí…
Ve studených, pochmurných dnech přijde vhod chutná polévka, která zahřeje a zasytí. Poctivá zelňačka mezi tyto polévky určitě patří. K této polévce z kysaného zelí a…
Nejdrive omyjeme maso, zbavime ho blan a mastnych casti.Nakrajime na vetsi kostky a nasolime. Dame stranou a nakrajime na drobno cibuli. Mezitim nechame v hrnci…
Máte chuť na zelí a nechce se vám zdlouhavě připravovat klasiku knedlo-zelo-vepřo? Vyzkoušejte jednoduchou obměnu oblíbené klasiky v podobě noků, uzeného a zelí. Rychlý…
Pokud toužíte po čerstvé houstičce ke snídani a nechce se vám nikam chodit, můžete využít tento recept. Je snadný, rychlý a smotat tři pramínky těsta jako cop zvládne…
Křupavé, smažené bramboráčky sice nepatří zrovna mezi ta nejzdravější jídla, čas od času si na nich ale můžeme pochutnat s čistým svědomím. Zkusme si je podle tohoto…
Kachní prsa jsou snadnější na přípravu, než péct celou kachnu. Zároveň je toto maso opravdu vynikající. S křupavou kůrkou a ovoněné rozmarýnem je to skutečná lahůdka.…
Kachní prsa jsou snadnější na přípravu, než péct celou kachnu. Zároveň je toto maso opravdu vynikající. S křupavou kůrkou a ovoněné rozmarýnem je to skutečná lahůdka.…
Lahodný a křehký závin plný uzenin a oblíbeného sýru je tou správnou ozdobou stolu pro nečekanou návštěvu i na domluvené posezení s blízkými. Naplnit jej můžete čímkoliv…
Jídla z jednoho pekáčku jsou velmi oblíbená pro svoji jednoduchou přípravu. Chuť výborně ochuceného vepřového zapečeného se zelím potěší. Spolu s přílohovými noky…
Co si dáme dnes k obědu? Někdy bohatě stačí hustá, silná polévka. Zvlášť když je to lákavě barevná bramboračka, doplněná spoustou zeleniny a provoněná sušenými houbami,…
Až ucítíte z trouby vůni Moravského vrabce, už se vám budou sbíhat sliny! Ať ho budete jíst jen s chlebem a okurkou, nebo si k němu uvaříte knedlík se zelím, v každém…
Rada autorky tohoto receptu je jednoduchá: Když máte hotovo, tak zjistíte, že to voní, chutná i vypadá jako houby a pochybujete nad tím, jestli jste to fakt dělali z…
Jak jednou ochutnáte domácí chléb, již nebudete chtít kupovaný. Jeho vůně se line všude kolem a spolu s domácí pomazánkou je to opravdu lahůdka. Zároveň pečení v remosce…
Klasicky upečené kuře je doplněno směsí jater a žampionů. To činí pokrm nejen chuťově velmi zajímavým, ale i na pohled porci zvětšuje. Tato směs pak dodává jinak suchému…
Domácí pečení je radost. Když domov rozvoní čerstvě upečený chléb, nadýchaný a s křupavou kůrkou, seběhne se kolem stolu celá rodina. Příprava bramborového chleba je…
Ryby se v našem jídelníčku často neobjevují. Tento recept na lehký oběd či večeři téměř bez práce vás přesvědčí, že i na rybě si můžete pochutnat. Pokud zatoužíte po…
Neexistuje snad jednodušší domácí pečivo, než jsou klasické rohlíky. Nejtěžší na celém receptu je tvarování, ale i to hravě zvládne začátečník. Upečte si s námi poctivé,…
Výroba domácího sýru znovu získává mezi lidmi na oblibě, málokdo ale ví, že chutný sýr si můžete vyrobit i bez použití syřidla. Hotový sýr můžete dochutit podle libosti,…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
Kouzlo starých časů: Upečte si fantastické povidlové šátečky bez kynutí! Hotové jsou do hodinky!
Opulentní hostiny starověkého Říma: Dušený papouščí jazyk nebo nadívaný plch se konzumovali vleže
Rychlá večeře pro děti: Do 10 minut zvládnete pizza tousty, sýrovou omeletu, mexickou quesadillu a tahle další jídla