Domácí paštika z kuřecích jater
Recept ještě nebyl hodnocenDokonalá jemná kuřecí paštika je výborným předkrmem. Zjemněna smetanou a máslem, dozdobena plátky mandlí a brusinkami, je přitažlivá nejen na oko, ale i na chuti. S…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 172 kJ / 280 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Dokonalá jemná kuřecí paštika je výborným předkrmem. Zjemněna smetanou a máslem, dozdobena plátky mandlí a brusinkami, je přitažlivá nejen na oko, ale i na chuti. S…
Sežeňte si kvalitní zadní hovězí maso a pusťte se s námi do přípravy minutkového guláše podle Ivana Vodochodského. Zapomeňte na dlouhé dušení, tento hovězí Stroganov se…
Suroviny na těsto důkladně promícháme a pečeme v troubě na 200 stupňů asi 15-20 minut. Po upečení necháme vychladnout. Suroviny na krém vyšleháme a potřeme vychladlý…
Výborně vychucená omáčka s chutí bourbonskeho pepře a dobrého koňaku udělá z kteréhokoliv dobře připraveného masa lahůdkový pokrm. Kuřecí prsní řízky budou navíc velmi…
Sladké Dobošové řezy, skládající se z piškotových plátů, které jsou promazané čokoládovým krémem a polité polevou, mají svůj původ v Maďarsku. Jejich chuť je opravdu…
Na pánvi rozpustíme 30 g másla a osmahneme na něm najemno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme očistěná a na kousky nakrájená játra. Smažíme, dokud nejsou ze všech stran …
Maso nařežeme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, obalíme v mouce a na sádle zprudka opečeme z obou stran.Pak si nakrájíme cibuli, tu dáme osmažit…
Najprv začnem parížskou šľahačkou, lebo ju pripravím deň vopred. Šľahačku dám do rajnice, polámem do nej čokoládu a miešam, kým sa celkom neroztopí. Keď nadobudne bod…
Maso zlehka naklepeme a naložíme do oleje rozmíchaného s kořením. Necháme marinovat přes noc, ale stačí i 2 hodiny. Solím až hotové, podle chuti. Zprudka opečeme z…
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme nastrouhaným česnekem. Zakapeme koňakem a necháme odležet.Mezitím připravíme sýrovou omáčku mornay. V kastrůlku rozehřejeme…
Lososa nasekáme na na jemno nebo rozmixujeme. Přidáme mascarpone a všechny zbývající suroviny.Pořádně vymícháme na hladkou, jemnou pomazánku. Nakonec přimícháme kopr a…
moučkový cukr se 6 žloutky vyšleháme do pěny,přidáme horkou vodu a mouku smíchanou s práškem do pečiva.Nakonec zlehka vmícháme sníh ze 6 bílků.Nalijeme do formy(mám…
Ušleháme smetanu. Pak uvaříme silnou kávu, může to být espresso, z překapávače, rozpustná a pod. Hlavně nesmí být s lógrem brrrr... a uděláme karamel. Hezky do zlatova. …
Prsíčka naložíme do marinády (já jsem prsíčka nakládal ve středu a připravoval k sobotnímu obědu). Prsíčka zprudka orestujeme, aby se zatáhla a postupně ukládáme do…
Prsíčka naložíme do marinády (já jsem prsíčka nakládal ve středu a připravoval k sobotnímu obědu). Prsíčka zprudka orestujeme, aby se zatáhla a postupně ukládáme do…
Změklé máslo ušleháme a postupně zašleháváme jemně nastrouhanou nivu a nastrouhaný křen. Nakonec přidáme několik kapek (podle chuti a konzistence) koňaku a promícháme.
Plátek krůtího masa s exotickým ovocem? Proč ne. Ananas osmahnutý na másle spolu s praženými mandlemi a jemnou smetanovo - sýrovou omáčkou udělá z běžného jídla…
Pokud jsou švestky s peckou, tak je vypeckujeme. Do misky dáme alkohol a promícháme v něm švestky. Necháme odležet před noc nebo alespoň jednu hodinu. Švestky po…
Očištěného a omytého bažanta rozporcujeme, prošpikujeme proužky slaniny, posolíme a opečeme na rozehřátém sádle. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme, opepříme,…
Játra omyjeme, vložíme do misky a zalijeme mlékem. Necháme několik hodin namočená a pak je odblaníme. Slaninu pokrájíme a v kastrole s nepřilnavým dnem vyškvaříme.…
1. Heru šleháme s cukrem, postupně přidáme vejce a mouku s kypřícím práškem. Těsto rozdělíme na poloviny a do jedné přidáme kakao. Tři stejné plechny vyložíme alobalem.…
Opravdu šťavnatou sekanou, z vepřových jater a mletého masa, ozvláštněnou mladými kopřivami a pažitkou, můžete připravit k obědu o velikonočních svátcích. Sbíhají se vám…
Z vajec, mléka a mouky uděláme těstíčko, v němž obalíme kousky banánů a žampiónů. Osmažíme je na oleji a položíme na nahřáté talíře s vařenými bramborami. Ozdobíme…
Očištěné porce ryby osolíme a opečeme v troubě na másle. Na části másla osmažíme nakrájenou cibulku, žampiony, osolíme, mírně podlijeme trochou vody a dusíme tak dlouho…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33
Přidáno 27. 4. 2024 18:01