Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koření vepřová pečeně - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Energie1 255 kJ / 300 kcal
Bílkoviny5,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené1,00 g
– nenasycené9,00 g
–– mononenasycené6,50 g
–– polynenasycené2,50 g
––– omega 30,00 g
Vláknina25,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Recepty s touto surovinou

Vepřová pečeně na houbách

Vepřová pečeně na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Ochutnejte tuto šťavnatou vepřovou pečeni špikovanou špekem a zalitou silnou šťávou ochucenou cibulí a lesními houbami. Pokud ji k nedělnímu obědu budete podávat s…

Bohunka.T

70 min

Krkovička na zelenině

Krkovička na zelenině

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso rozložíme do pekáčku, já ho ani nenaklepávala, okořeníme, obložíme zeleninou, přidáme sádlo/2 lžíce, podlijeme vodou a dáme péct 1 hod. přikryté, potom doděláme už…

mimosa

120 min

Pečená bůčková roláda

Pečená bůčková roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Bůček rozkrojíme na plát, který naklepeme. Osolíme, okořeníme, potřeme hořčicí. Poklademe plátky uzeného bůčku, moravského uzeného, plátky česneku ze tří stroužků a…

Pikantní pomalu pečené koleno

Pikantní pomalu pečené koleno

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Marinádu pořádně smícháme, aby se vše spojilo. Omyté a osušené koleno důkladně pomažeme marinádou a snažíme se vetřít do každého místečka. Uzavřeme do dózy a necháme v…

Grilované kuličky z mletého masa

Grilované kuličky z mletého masa

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Maso smícháme, přidáme vejce, bylinky a koření podle chuti a 1 najemno nakrájenou cibuli. Vše důkladně promícháme. Pokud je směs řidší, přidáme strouhanku. Z hmoty…

Dooga

35 min

Plněný vepřový bok

Plněný vepřový bok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřový bůček bez kosti (nejlépe špičku) dobře očistíme a přesně uprostřed vytvoříme velmi opatrně kapsu. Ideální je tzv. vykosťovací tenký nůž, u kterého je malá řezná…

Colombo65

105 min

Sele-knedlo-zelo

Sele-knedlo-zelo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plec ze selete potřeme směsí kořenící směsi, kterou si rozmícháme s troškou oleje. Necháme chvilku odležet cca 3 hodiny. Po naložení masa plec smotáme a převážeme, tak…

Colombo65

90 min

Krkovička na česneku a bylinkách

Krkovička na česneku a bylinkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso přes noc naložíme do směsi -olej, pažitka, petrželka, nahrubo mletá hořčice, rozmačkaný česnek a koření na vepřovou pečeni. Druhý den dáme do pekáče, podlijeme…

mimosa

90 min

Kotlety na pivě, medu a zázvoru

Kotlety na pivě, medu a zázvoru

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kotlety lehce naklepeme, nařízneme, bohatě okořeníme směsí zázvoru a Vepřové pečeně a na rozpálené lžíci oleje zprudka orestujeme. Poté vložíme do pekáčku, zasypeme…

Hlívový bůček se zázvorem

Hlívový bůček se zázvorem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bůček si nařežeme jakoby na plátky, naklepeme, opepříme, osolíme, obalíme v mouce a prudce osmažíme po obou stranách, k němu přidáme všechny nakrájené cibule, promícháme…

Bibinka

60 min

Pečená jehněčí kýta "easy hokna"

Pečená jehněčí kýta "easy hokna"

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso omyjeme a očistíme od větších blan.Potom ho osolíme a přidáme koření-přiměřeně. Vložíme ho do pekáčku na nakrájenou cibuli(pár kousků cibule vložíme i dovnitř)…

cekrops

180 min

Moravský talíř

Moravský talíř

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso z vepřové kýty převážeme nití tak, aby nám vznikl úhledný váleček. V trošce oleje (asi 2 polévkové lžíce) rozmícháme polovinu sáčku koření „Vepřová pečeně“ a velmi…

Colombo65

45 min

Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,

Zapékané těstoviny ,,à la Karl,,

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Křupavé opečené těstoviny a šunka s horkým rozteklým sýrem jsou stálice zimních večerů a ukázkou hřejivého rodinného jídla z jednoho pekáče. Pro odlehčení si k nim…

karpl69

70 min

1 2

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více