Banánové vafle
Recept ještě nebyl hodnocenChcete připravit sladkou snídani, která je bez cukru a vhodná i pro děti? Upečte banánové vafle. Těsto slazené banánem snadno připravíte ručním šlehačem. Po upečení ve…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 163 kJ / 517 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 22,50 g |
–– mononenasycené | 20,00 g |
–– polynenasycené | 2,50 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 55,00 g |
– cukry | 50,00 g |
––– laktóza | 2,50 g |
Chcete připravit sladkou snídani, která je bez cukru a vhodná i pro děti? Upečte banánové vafle. Těsto slazené banánem snadno připravíte ručním šlehačem. Po upečení ve…
Zapneme troubu na 180° C a plech 23x32 cm vyložíme pečícím papírem i do stran. Prosejeme mouku s práškem, kakao, vše promícháme a dáme stranou.Do šlehací mísy dáme vejce…
Banány, krém (máslo) a kakao rozmixujeme tyčovým mixérem.Do banánové směsi přimícháme ovesné vločky a kakao.Lžící nabíráme směs a klademe na plech s pečicím papírem…
Celé dno mísy vyplňte tvarohem.Na tvaroh naneste vrstvu lískooříškového krému.Na lískooříškový krém vysypte na jednu polovinu müsli. Druhou půlku misky vysypte na…
Nejprve rozemelte sušenky.Do rendlíku nalijte vodu, přisypte cukr, přidejte máslo a čokoládu. Vše zahřívejte, dokud se směs nerozpustí a nespojí.Mezitím do mísy nasypte…
Začneme krémem, aby trochu ztuhl. Do vlažné vody dáme rozpustit cukr a po té vsypeme mléko. Po smíchání přidáváme po kouscích máslo, vyšleháme a nakonec nutellu (stačí…
Všechny suroviny smíchej. Na plech vyloženým pečícím papírem pomocí lžičky vytvoř placičky, které můžeš ozdobit oříškem nebo mandlí.Peč 10 minut v troubě předehřáté na…
Recept na toto rozinkové cukroví získala Martina od své maminky, které ho předala její babička, tedy Martinina prababička. Těší se tedy velké oblibě několika generací… …
1. Troubu si předehřejeme na 180°C. Vymažeme a vysypeme si formu na pečení (dá se péct v klasické dortové formě, v srnčím hřbetu nebo v bábovkové formě). 2. Čokoládu s…
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání
Jak si v letadle objednat nejméně rizikové jídlo, které navíc dostanete mezi prvními? Jistí to asijská a bezmasá kuchyně, říká expertka
Retro vaření s Kristinou: Pohanková kaše se slaninou a brynzou vás překvapí lahodnou chutí