Marcipán falešný - suroviny a ingredience
Nutriční hodnoty
Energie | 1 774 kJ / 424 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 6,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 5,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,00 g |
– cukry | 87,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Recepty s touto surovinou
Blendované čokoládové košíčky
Recept ještě nebyl hodnocenzjednodušená šperkařská technika BLENDOVÁNÍ: obr.1 - z tmavé hmoty uděláme tenký váleček, jako šňůrku a obalíme jej ve světlé hmotě, silné cca 2-3mmm. obr.2 -…
Dort Eiffelovka
Recept ještě nebyl hodnocenBílky se solí a cukrem ušleháme do pevného sněhu, min. 5 min. Poté všleháme olej a žloutky a lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto nalijeme do dortové formy…
Vosí dort s čokoládovou polevou
Recept ještě nebyl hodnocenBílky s cukrem vyšleháme do tuhého sněhu. Po jednom postupně zašleháme žloutky a po lžících olej. Lehce vmícháme mouku smíchanou s kakaem. Těsto rozetřeme na plech…
Výborné perníčky s "marcipánem"
Recept ještě nebyl hodnocenVánoce bez perníčků jako kdyby nebyly. Cukroví, provoněné medem a perníkovým koření, nazdobené falešným marcipánem nebo čokoládovou polevou, je favoritem zejména u dětí,…
Melírování potahovací hmoty na dort
Recept ještě nebyl hodnocenHmotu rozdělíme na menší díly a ty obarvíme na požadované odstíny. Poté uválíme z jednotlivách barev provázky, max. 1cm silné, které stočíme do velkého provazce a…
Další suroviny
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kvásková tmavá cihla se semínky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřová krkovice dušená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Sladké chlebíčky s džemem a šlehačkou
Přidáno před 16 hodinami
Banana split
Přidáno před 16 hodinami
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno 27. 4. 2024 19:17
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno 27. 4. 2024 18:33