Marinované krůtí kostky v brusinkové omáčce
Recept ještě nebyl hodnocenKrůtí prsa nakrájíme na stejně velké kostky a promícháme s marinádou a dáme do chladu uležet - nejlépe do druhého dne. Do rozpálené pánve vložíme naložené maso, a prudce…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Krůtí prsa nakrájíme na stejně velké kostky a promícháme s marinádou a dáme do chladu uležet - nejlépe do druhého dne. Do rozpálené pánve vložíme naložené maso, a prudce…
Kuřecí prsa prořízneme na 2 plátky a naložíme do hotové merinády. Necháme odležet (já jsem nechala celý den, ale není třeba). Maso opečeme na troše oleje a odložíme do…
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 3. 5. 2024 14:57
Krupicová kaše podle Josefa Maršálka voní kakaem a skořicí, ale má jednu zvláštnost. Tohle byste v ní asi nečekali
Holka u plotny radí: Tuniský salát mechwia z pečených paprik a rajčat příjemně osvěží i zasytí, navíc je na přípravu snadný
Skromné vaření: Chodské maltošny z jablek a brambor jsou možná i lepší než klasický štrúdl