Grilovaný Mořan s bylinkami
Recept ještě nebyl hodnocenRyby očistíme od šupin, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme zvenku i zevnitř. Nasekané bylinky, smícháme s citronovou kůrou a vložíme do ryby. Ryby dáme na plech,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 603 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 8,00 g |
– nasycené | 2,00 g |
– nenasycené | 4,60 g |
–– mononenasycené | 3,00 g |
–– polynenasycené | 1,60 g |
––– omega 3 | 0,30 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 50 mg |
Sodík | 57 mg |
Sůl | 0,14 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ryby očistíme od šupin, omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme zvenku i zevnitř. Nasekané bylinky, smícháme s citronovou kůrou a vložíme do ryby. Ryby dáme na plech,…
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Červená řepa je nenáročná a snáší dobře i období sucha. Před prvními mrazíky musí celá úroda pryč ze záhonu
Mrkvové řezy s tvarohem: Jemný, lahodný a neuvěřitelně vláčný moučník skvěle dochutí a navoní směs koření
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar